Definitivno pjesma više pripada Beču 2015. nego sad, ali ona dobro pjeva, dobro izgleda, žiri će je vjerojatno nakrcat bodovima, tako da očekujem vrlo dobar plasman
Iskreno klip je prosek, ako resto nastupa nije za klasu bolji neće ovo biti dobro za njen TVT rezultat. Pevački nisam ni sumnjao da će ona zvučati odlično.
Svidja mi se kako su ukombinovali particle animacije na ekranu da izgleda kao da je realisticna prasina koja ide ka kameri, lepo je uklopljeno uz svetla i generalno semu boja. Voleo da bude jury winner ali fali mi za sad nesto. Dami Im je za ono vreme izmedju ostalog imala i futuristicki nastup. Verujem da imaju nekog keca u rukavu.
Meni ovo dobro. Da je pesma zastarela, jeste, ali Švedskoj se isto to daleko manje zamera.
Ima besprekoran vokal i to joj je dovoljno da bude stand out s obzirom na to koliko ljudi na takmičenju jedva zna da otpeva svoje pesme, čast izuzecima.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.