• Zbog održavanja foruma, pristup neće biti moguć večeras od 21h do završetka radova (nekoliko sati).

au Australija 2026: Delta Goodrem - Eclipse

Jedna dobra stvar kada se završi Eurosong je što više neću slušati hvalospjeve o Delti i njenoj pjesmi. Već dva mjeseca se konstantno ubija u pojam sa ovim. Znači ovo je nivo Zorja PZE 22 spamovanja.

Last edited:
Pesma mi je okej, ali ovaj nastup vizuelno izgleda toliko kriminalno i kič, kao eksplozija zlata i šljokica 🤢 Očekivao sam neki elegantniji nastup, a dobićemo kinesku robnu kuću.

Uložene velike pare, a sve je takav neukus i kič. Ona platforma prejeftino izgleda, jeftinije od LaZarine.

Jedna dobra stvar kada se završi Eurosong je što više neću slušati hvalospjeve o Delti i njenoj pjesmi. Već dva mjeseca se konstantno ubija u pojam sa ovim. Znači ovo je nivo Zorja PZE 22 spamovanja.
Tema ima 7 stranica, od toga su 4 negativni komentari bazirani na omgggggg zastarjela pjesmaaaaaaaaa mama ova pjesma je tak zastarjelaaaa zas ju ljudi vole tak je zastarjela nije freš kao Finska

Nije freš, mnogo klišea, ali gospođa ima tu otmjenost i tehnički je savršena, tako da razumijem zašto je jedan od žiri favorita. Malo sam je hejtovao ali neću više.

Za buducnost samog festivala jako je bitno da ovo ne pobedi lol

au Australija 2026: Delta Goodrem - Eclipse
Back