au Australija 2026: Delta Goodrem - Eclipse

Nas sa ovih područja je jako teško ubediti da glasamo za Australiju ili tako neku pop pesmu, međutim imam osećaj da bi Delti to moglo poći za rukom. Čak i ja dobijem želju da glasam za nju i u fazonu sam- što da ne, neka ponedi (Recimo nisam to mislila za Sem Rajdera). Ljudi sa kojima sam pričala isto su u fazonu- može za pobedu.

Tako da za žiri znamo da ide visoko, a osećaj mi kaže da će je i publika ispoštovati 😄

U tankoj godini Delta je pokazala sta znaci imati iskustvo, i biti ostvaren izvodjac. Plenila je harizmom od prvog kadra iako nije imala neki nesvakidasnji efekat, prop. Sve je bilo klise. Pesma ko pesma, jednako nista wow. ALIIII. Ona je to sve izdigla 20 nivoa iznad. Cak i onaj klavir koj je potpuno nepotreban i podijum iz njega koji je bljuc klise, kada razmislim, meni nije zasmetao jer mi je sav fokus bio na toj lepoti, harizmi, glasu.
Ako ima pravde, ona bi trebalo da uzme ziri sa bar 300 poena. Bar. A ni televote ne mislim da ce je previse izignorisati, obzirom da je pesma koja najvise moze postici posle takmicenja jer je vrlo radio-friendly.

Od mene zasluzeno 10 sms-ova u finalu!

Meni se sviđa njen stage presence, vidi se to iskustvo i sigurnost u sebe i dobro prodaje pesmu, što se ono kaže verujem joj u svaku reč iz pesme. Ovo jeste lošija pesma od drugih favorita što se tiče TVT ali ona će dobiti više poena nego što bi to dobio bilo ko drugi. Takođe ima jako lepo ispoliran nastup, ja sam se recimo sledio kada je Miloš u Sredu rekao da svira klavir ali kada sam video šta je uradila na klaviru to je + 50 poena na TVT za skoro ništa. Ništa u nastupu nije wow kao što neki drugi imaju ali je sve na svom mestu i polako nas vodi od dosadnog početka do kulminacije u zadnjih 10 sekundi.

Ako malo razmislite isti koncept kao kod nas samo drugi žanr muzike.

Pa ja kapiram zašto je ovo mnogima top, a to je prvenstveno zbog Delte kao izvođača i njenog iskustva, jer da je bilo ko drugi ovo izveo, bilo bi flop. Biće top 10 svakako na kraju, ali ja apsolutno ne vidim scenario gde publika masovno glasa za nju, naprotiv.

Koliko mi je bila nebitna i sve, juče mi je sve vrištalo pobednički. Sigurno ide u top 3, mozda i pobedi kod žirija

Sad sam odgledao nastup.

Misli u mojoj glavi:

Ova žena je hodajući Live Lough Love znak
Kada joj dođu drugarice u kuću sipa im hladni šardone sa It's Wine o'Clock 😜 podmetačima
Aha, znači ovako bi bež boja izgledala da je osoba
Garantujem da ima fejk profil na fejsbuku i botuje protiv imigracije

Pa ako ona pobijedi sutra znači sve što je trebala UK ikad da uradi je da pošalje Adele lol

Pa 90% komentara hvale na ovo je na račun njenog imena, tako da stvarno ne vidim neku drugu poentu njene pobjede osim da sve što treba uraditi je poslati cijenjenog ženskog izvođača sa nekom pjesmom dovoljno dobrom samo da ispuni šablon evrovizijske pjesme i biće dovoljno za pobjedu. 🥴 To za Adele mi je više bila šala, ali ne mislim da odudara previše od realnosti.

Mislim, malo ispadne nefer za ljude koji će završiti ispod nje sa boljim pjesmama samo jer nisu ime.

Ma jesi ti dobro lol 95% ljudi nikad nisu culi za Deltu do sinoc, ja prva nisam cula za nju dok nije izabrana da predstavlja Australiju
Ne znam odakle to da je ta zena uopce poznata u Europi, van nebitnih fan natjecanja po drustvenim mrezama

Ja nikada nisam cula za gospodju, ali vidi se iskustvo i zena ume da peva plus je bas lepa. Nastup je ESC klise, a dosli smo do toga da se bas zato izdvaja. Ne znam, imala sam osmeh sinoc na kraju nastupa i “videla” sam ga kao poslednji nastup uz konfete.

au Australija 2026: Delta Goodrem - Eclipse
Back