at Austrija 2022: LUM!X feat. Pia Maria - Halo

Miloš

Starešina foruma
Staff member
Administrator
OGAE član
Joined
30 Jan 2022
Messages
7,995
Points
118
vEu0tpp.png

Austrijski ORF je jutros saopštio da će njihovi predstavnici biti LUM!X feat. Pia Maria.

19-godišnji LUM!X (pravo ime Luca Michlmayr) dolazi iz Gornje Austrije i nedavno je prešao 700 miliona strimova svojih pesama uz više od 90 miliona pregleda na YouTube-u, a dobitnik je i nekoliko zlatnih i platinastih nagrada. Počeo je da snima muziku sa 11 godina i trenutno je jedan od međunarodno najuspešnijih austrijskih izvođača. Za njega će predstojeće takmičenje u Torinu biti posebno jer je već tamo živeo, kao sin Italijana. Jedan od njegovih hitova je pesma "Monster", a singl "Thunder" hara Spotify listama u Austriji, Danskoj, Švajcarskoj, Nemačkoj, Italiji, Norveškoj, Poljskoj, Francuskoj, Švedskoj i Holandiji. Potpisao je ugovor sa izdavačkom kućom Warner Music - Dance-Label Spinnin’ Records.

18-godišnja Tirolanka, Pia Maria, školovani je šminker, a počela je da snima muziku sa 15 godina, čime je privukla pažnju LUM!X-a. Nije samo njen glas bio presudan, već i hemija koja postoji među njima. Njihov cilj je da zabave i ohrabre svoju generaciju da naprave nešto značajno.

Njih dvoje će u Torinu zajedno nastupiti sa pop dens pesmom "Halo", koja će biti objavljena u martu.​

Foto: ORF/Roman Zach-Kiesling

nM1cDee.jpg


fakblFo.jpg
 
Last edited:
Imam osećaj da će biti bolji od Čeha.
 
Od Austrije sam prestao išta očekivati, a ovakve kombinacije mi nikad baš ne ulijevaju neku nadu u nešto dobro
 
Ona mi sliči na nekoga ko će me pitati pola marke na semaforu.
 
Fali slika Cesara Sampsona, a oni mi izgledaju jako neinspirativno, tako da nemam šta više reći za njih
 
S obzirom na to da je stilski ova numera opisana kao numera koja podseća na plesne hitove s početka devedesetih godina, očekujem jednu tipičnu generičnost od Lumiksa upakovanoj u opisan fazon.
 
Malo me podseća na Ram pam pam sa finskog izbora.
 
Opet sam poslušao i ok mi je, sviđa mi se. Ali baš imam osjećaj da bi mogao biti masakr uživo - pjevačica nema baš nikakvog iskustva, njen imidž na onoj slici mi ne uliva nadu i ima dosta autotunea.
 
Mene podsjeca na Dua Lipu, nista posebno za sada. Meh utisak
 
Back
Top