at Austrija 2022: LUM!X feat. Pia Maria - Halo

Ne sviđa mi se ovo. Za sad mi je Ukrajina jedina 100% finalista, Holandija poslije njih. Ovo ostalo sve može na obe strane, nešto više, nešto manje (al ja sam zaaaa poštovanje)
 
Mene bi bilo malo blam da sam ova djevojka evo iskreno
 
Nije toliko mrtvo, ima mrtvijih nastupa, iako bi moglo biti bolje.

Fotke sa prve probe (Foto: ORF/Roman Zach-Kiesling)

U6WEjA6.jpg


jVx2EZM.jpg


J5jfX4P.jpg
 
Nastup je dobar bez da bekne ova beznadežna Pia 🙉
 
Pa nema veze šta ima mrtvijih nastupa, vjerovatno kad su mrtve pjesme, ova pjesma zahtijeva da sve pršti a ona samo stoji i pokušava da otvara usta, zvukovi koji dolaze ni ne odgovaraju 'njenom pjevanju'... Valjda se zna kako treba da sve pršti na jednu EDM pjesmu, ahh tuge
 
Ovom nastupu fali zurka atmosfera. Ispred onog kruga ili oreola treba da budu igraci, kao u spotu ispred njih dvoje, i da naprave tu atmosferu. Stvarno se cuju vise bek vokali nego ona.
Meni je ovo najbolja pesma u ovom pf-u, ali nisam bas ubedjen da ce proci u finale. Mozda bude efekat kao kod Serhata 2019., pa da fanovi glasaju posto potom (kao ja za Serhata 😁) i tako poguraju u finale.
 
Pošto vas sve zanima kako se Luka i Pia Maria provode u Torinu, evo fotki!

Pošto je LUM!X živeo u Torinu, poveo je Piu Mariu i članove austrijske delegacije u razgledanje najlepših trgova i istorijskog centra grada. Obišli su baziliku Superga sa koje se pruža pogled na grad, kameni lučni most Ponte Vittorio Emanuele I, toranj Mole Antonelliana po kom je Torino prepoznatljiv i trg Castello sa dve kraljevske palate - Palazzo Madama i Palazzo Reale.

Foto: ORF/Roman Zach-Kiesling​

a9MUhTx.jpg


5ReK7FK.jpg


DeyxyYb.jpg


D8UY5mC.jpg
 
Haha, pa bolje da je više vremena posvetila uvežbavanju vokala, jer zaista zvuči krajnje amaterski. I ako sam nekada možda polagao nade u to da će možda uspeti da se dokopaju finala, sada sam ubeđen ne da neće, nego da će biti u bottom 3 pf-a.
 
Meni je i dalje pesma super , i iako sam se bojao da može da bude teški flop posle nastupa mislim da će ipak u finale.
 
Paaaa..........eto, ovaj prsten/krug je upecatljiv i fino izgleda. Bar nesto pozitivno :LOL:



Vokalno jedan od najslabijih nastupa. Pesma katastrofa. Jedino je vizuelni deo na mestu (donekle) ali ne verujem da ce im mnogo pomoci.
 
Endi Knol, komentator Evrovizije za ORF u društvu Luke i Pie Marie.

Foto: ORF/Roman Zach-Kiesling

QewwSRa.jpg


oJ9cHLo.jpg
 
Kapiram da ce za poslednja 2 mesta u finalu da se bore Austrija, Svajcarska, Letonija i Litvanija, oni iznad su mi sigurni za finale, oni ispod sigurni za ispadanje.
 
Ma Svajcarska nema sanse da prodje, Austrija verovatno prolazi s obzirom da se Pia Maria konacno dozvala pameti, najveca bitka ce verovatno biti izmedju Letonije i Litvanije. Mislim da Moldavija ostaje bez finala
 
Back
Top