at Austrija 2022: LUM!X feat. Pia Maria - Halo

Ajde pesma nije da kazes losa, ali je sa albankom bila u bottom 2 vokala, plus su nekako bili i nebitni.
 
Austrijski HoD izrazio nezadovoljstvo zbog ne prolaska i rekao kako ce Starmania najverovatnije biti nacin izbora za sledecu godinu. Izgleda da Austrija jos dugo nece u finale. Inace ove godine je bilo 3 put uzastupno da nisu u finalu
 
Pesma je zasluzila finale, ali nastup i vokal ne. Poslednji kod zirija sa 6p (od 3 drzave) je zasluzeno, mada bi tu trebalo da budu zajedno sa Albanijom, ali kod publike je fino prosla (poeni od 12 drzava), samo sto su nedostajali TOP poeni da bi se nesto vise uradilo. Iako mi je pesma broj 1 u ovom pf-u, moram priznati da je zasluzen plasman.
Nadam se da ce "Starmania" doneti neko poboljsanje.
 
Pesma ima neku zaraznu melodiju, al sve mi je u nastupu takva oluja od koje želiš da se skloniš. Pevačica mi malo slinava.
 
Live on tape

 
Ajoj, neprijatno mi je koliko je pukla u drugom refrenu (prvi je bio kako-tako solidan). Mislio sam da je PM velika tremarošica, ali sada ne znam šta da mislim jer bi onda na početku trebalo da je gora nego kasnije...
Da se ne lažemo, ova numera je prezahtevna: kako za pevanje, tako i za energetsku interakciju sa publikom, plus se ne sme biti statičan nijednog trenutka!
Rekao bih da je ovo bio jedan baš, baš krupan zalogaj koji nisu uspeli da svare.
 
Bože blama. Ova pesma je tako keči, uđe ti u uvo kao brzalica neka, još jedan primer neumeća živog nastupa. Kao Jana Burčeska, pesma takav potencijal, a ona ni da prdne ne zna dobro, a kamoli da nastupa.
 
Koliko je studio verzija bila dobra toliko je uzivo bilo lose :/ zasluzeno su mi ostali u polufinalu
 
Loš vokal više ne može da prođe na ESC-u nikako!!! I to je odlično pokazalo 15. mesto. Iako je ova numera drmnula publiku, džabe!!!

I meni je zbog toga drago zato što je Evrovizija sada ozbiljno takmičenje, bar u tom pogledu
 
Sad vidim da je ova pesma samo od Spotify-a zaradila oko 70.000€. Prolaz u finale pronađen nebitan.
 
Pa na spotiju ne moraju uzivo da pevaju kekek Kako si dobio cifru tacnu???
 
Pa zar te nije naučila Teya u ovogodišnjoj pesmi kako se računa to hehe

Broj strimova x 0,003€
Pa ako je 70,000 eura onda je to sasvim korektno za polu-Evropski hit ovog tipa? Sta se ovi izvodjaci bune zbog 0,003€ po strimu?

Ne, najbolje da neke podrumaretine sa jedva 7k strimova po nekoj pesmi od iste naprave 70,000€.

Nema, maco - ne moze. Ili te mase vole i bacaju ti strimove od kojih mozes da zivis ili lepo izvoli, zavrni rukave i snimaj za krug od 50-ak ljudi (ako i toliko)
 
Pa nije lako probiti se, imaš primera manjih izvođača sa odličnim pesmama, ali ne mogu da se probiju i time teže prolaze.
 
Da, malima je najteže, neki ni 100k strimova ne prelaze, a imaju top pesme. 😭
 
Back
Top