at Austrija 2025: JJ - Wasted Love

Pa nije samo iz talenat emisije... Nastupa i u Bečkoj državnoj operi, ima već nekog iskustva u nastupanju pred širom publikom. Za sve učesnike Evrovizije bi se moglo reći da delimično dobijaju sugestije da urade ono što im se kaže, naročito predstavnicama Izraela, koje su pod trenutnim okolnostima, tu i za državnu mašineriju.

Ne mislim ja samo na iskustvo u nastupanju. Neki izvodjaci imaju smelost i autenticnost u umetnickom izrazu kao Nemo ili Bambie Thug, i deluju uverljivo sa tako pompeznim pesmama. On mi ne deluje kao neko ko ce uspeti da mi proda ovu pesmu. Ali videcemo, necu ni da gresim dusu previse.

Videćemo... Čim se dobro kotira, to znači da mnogima uspeva da proda, no sačekajmo maj. Ne može svima svako da se dopadne. Ni mene prošlogodišnji pobednik publike nije uspeo da ubedi u dovoljnoj meri da zaslužuje tako visok plasman, ali mnoge jeste. Ipak, uglavnom ne mislim da treba imati utisak da neko radi samo ono što mu se kaže, i da ako takvi slučajevi postoje, da su to baš neki ekstremi.

On je meni nesto poput Kristiana Kostova, zlatno dete, pobednik neke emisije za talente koji je sada postao deo AI generisanog protokola kako pobediti na evroviziji. Sve mi deluje jako fabrikovano.
Ne slažem se, ali kapiram na šta misliš.

Nažalost ne zvuči dobro uživo 😭 JJ odlično peva operske refrene, ali u pop strofama ne zvuči prirodno, nekako se čuje da ne peva pop muziku inače. Takođe, poslednjih 30 sekundi, koji su najjači u studijskoj verziji, uživo zvuče malo prazno i gotovo da uopšte ne peva u završnici pesme. Mislim da će ga to dosta koštati kod žirija.

Ostaje mi na prvom mestu, ali nažalost mislim da nema više šanse za pobedu.

Nažalost ne zvuči dobro uživo 😭 JJ odlično peva operske refrene, ali u pop strofama ne zvuči prirodno, nekako se čuje da ne peva pop muziku inače. Takođe, poslednjih 30 sekundi, koji su najjači u studijskoj verziji, uživo zvuče malo prazno i gotovo da uopšte ne peva u završnici pesme. Mislim da će ga to dosta koštati kod žirija.

Ostaje mi na prvom mestu, ali nažalost mislim da nema više šanse za pobedu.

Do nastupa u Maju misliš da neće rešiti to? :D

Nisam to napisao, već da završnica pesme ne funkcioniše kao koncept uživo u poređenju sa studijskom verzijom.
Ali meni je recimo i iz studijske verzije bilo jasno da u završnici on pevati neće (već će onaj isprekidani vokal ići s matrice), a da će na sceni nešto wow da se dešava, mislim da na to idu u Bazelu. Verovatno da neće samo skakutati kao ovde + uz dobra svetla i dobru reakciju publike ni ne mora bog zna šta da radi. Samo da se nešto desi i bude estetski propraćeno, možda ga npr. podignu sajlom da lebdi kao u spotu, dok dole ide neka koreografija ili lajtšou, publika malo vrišti, i dovoljno.

Svakako mislim da on sebi pobedu nije ni rezervisao, ali ni otkazao.

Samo da se nešto desi i bude estetski propraćeno, možda ga npr. podignu sajlom da lebdi kao u spotu, dok dole ide neka koreografija ili lajtšou, publika malo vrišti, i dovoljno.
Možda ga inspiriše ovaj nastup od Loreen, jer lebdenje na sceni svakako nije dozvoljeno 😂😉

Možda ga inspiriše ovaj nastup od Loreen, jer lebdenje na sceni svakako nije dozvoljeno
Znam da po difoltu nije, ali zar nije bilo reči o tome da je ponekih godina u prošlosti, u zavisnosti od scene, bilo dozvoljeno, i da će to verovatno biti slučaj sada u Bazelu, te da je to svima bilo javljeno na vreme, pa da su zato mnogi i visili sa sajli na raznim nacionalnim finalima ove godine?

U svakom slučaju, to mi je bio samo primer, mogu da ga eto i ovako fiksiraju u vazduhu na različite načine, ili može i neki skroz drugi momenat a dovoljno efektan da se desi u toj EDM završnici pesme. Logično bi bilo da su sigurno planirali nešto specijalno uz ovakvu pesmu 🤷‍♂️

Ako samo ovo može spriječiti da Švedska pobijedi onda sam consent da Austrija pobijedi. 😳

Pogledah nastup na koncertu, iskreno ne daje mi pobednički vajb uopšte, naravno čekam da vidim nastup ali nekako, ne osetim neku emociju dok peva. Biće visoka pozicija u to sam siguran. Što se pobede tiče, samo se nadam da neće pobediti Švedska, da zabavno je ali nije za pobedu.

Ja sam se opkladio na pobedu ove pesme kada im je kvota bila 8. Na 2000 - 16000 dobitak. Imam uplatu i na Svedsku, dobitak 11000

Austrija ubija Austrija ako ne uzme ziri nece niko .

Back