at Austrija 2026: COSMÓ - Tanzschein

Vidim da su rešili da do kraja iskoriste to što su direktno u finalu.
Jedini plus ide za nemački jezik, na ostalo ne bih trošila reči.
Ovo je otprilike sukus svega.

Žali bože direktnog mjesta u finalu.

U prethodne četiri godine Austrija je slala stvarno odlične pesme, sada se nažalost vraća na stazu krša.

Meni se bas svidja koncept pesme, ali nije ispala bas bogznasta. Nadam se da ce je doraditi do ESCa jer ima potencijala.

Nakon proslog domacinstva, Austrija je uglavnom slala solidne pesme, i plasman je zavisio od toga kako to prenesu na scenu. Meni je Lumiksova pesma bila super, ali je nastup i vokal bio katastrofa i zasluzeno su ostali tada u polufinalu.

je l mi pricamo o drzavi koja je 3 godine zaredom poslala remek dela aka edgar-we will rave-wasted love? je l si mozda pomesao/la drzave ili nesto, posto mi je to jedino logicno objasnjenje za ovaj komentar?
Ma mene iskreno više od sve te 3 pomenute vozila ona iz 2022. let me be your halooo, koja je ostala u pf.

Ako i u maju budu sklepali sve kao ovaj nacionalni izbor onda će def biti meta internacionalnog podsmeha i sprdnje.

Da ne spominjem da je juče nacionalni emiter ÖRF onemogućio lokalnom stanovništvu da gleda prenos na ESC kanalu!?! (što će reći ni ESC verovatno) tako da sam morala na VPN.
Ako vam je za utehu, gori su od RTS-a 100X!

Izgleda da je postalo popularno da se domaćini takmiče za nulu
Pa mislim da se ovo dosta promenilo u poslednje vreme. Poslednje 4 godine su svi domaćini bili u top 10 (Mahmud i Blanko, Tvorči, Markus i Martinus i prošle godine Zoi). I zapravo su mi se sve 4 pesme dopadale.

Ali ove godine će izgleda biti samo filer u finalu.

Nije ovo uopšte loše. Zvuk je skroz dobar, ima nekog zanimljivog i mističnog mraka u sebi, ali fali još nešto pesmi da bi je podiglo na viši nivo.
Svakako, daleko od toga da je neka katastrofa u pitanju.

Odgledah naknadno Austrijance

Moj favorit je bila

Lena Schaur - "Painted Reality"

Pobednik bezveze skroz, iskreno ide kod mene na poslednje mesto. Bolje da su interno birali

Back