az Azerbejdžan 2025: Mamagama - Run With U

Ne zvuci stabilno i ima harizmu metle, a pesma mi jedna od najboljih

Volim pesmu, ali ovo je meeh. Ne znam šta se desilo sa Azerbejdžanom, ranije su kidali sa nastupima.

Izgleda kao da nemaju nikakvu perspektivu da budu na ESC, pogotvo nakon što su im sve moguće prljave radnje razotkrivene, prvo sa kupovinom kartica, pa onda i sa žirijem. Ne deluje mi da će biti još dugo prisutni.

И мени ово делује као да отаљавају посао.

Meni se ovaj isečak dopada .. ali glavni pevač me podseća na glavnog pevača grupe Citi Zeni 2022, gde su svi ostali momci vukli koliko su mogli energijom a on je debelo kaskao za njima

Највећи проблем су пратећи вокали, подсјећа ме ово на онај Ин ту дип исјечак гдје су хармоније биле прелоше

Izrazito je simpatično i voleo bih da prođe. Međutim, ne dajem im velike šanse jbg.

Sviđa mi se pesma ali je, nažalost, dosta nekonkurentna. Voleo bih da se dokopaju finala ali, generalno, nemam prevelika očekivanja.

Супер пјесма, али лик као да је умирао од треме 3 минуте. Штета

Koji krindz od coveka, stvarno je bilo neprijatno gledati, a pesma zapravo zvuci kao nesto sto bi moglo biti hit. Ko bi rekao da bi Azerbejdzan mogao da spoji 3 neprolaska...

Ali Espreso Makiato zato ima. 😭
Проблем за Азере је тај што је овде морао бити добар вокал иначе пјесма пада у други план, Томи је захебант и од њега нико не очекује да пјева (а био је најлошији вечерас пјевачки свакако)

Ma kapiram, ali sam verovatno subjektivan pošto zaista prezirem sve u vezi estonske pesme ove godine. 😭

Back