az Azerbejdžan 2026: JIVA - Just Go

Sto kaze neko u komentarima skoro 200 pesama im je stiglo na konkurs. Nemoguce da je ovo bila najbolja pesma. Zaista cudno da neko izabere ovo i misli da je konkurentno u 2026. godini

Btw muzika i tekst: Fuad Javadov

Ne bi me cudilo da je neka korupcija u pitanju

od 200 pesama ovo najbolje. znam da nemam dokaze ali ovo je 100% neki mito i korupcija, potplatila gde treba da se malo promoviše na ESC.

Lepo peva žena, ali tu se svaka priča završava. Dated je lagana reč za ovo, zaista ne znam koju bih upotrebio. Ovakve balade bi makar trebalo da imaju neku kulminaciju, a ovde je kulminacija prelazak na azerski 20 sekundi pred kraj pesme u jednom te istom tonalitetu. Dinamika 0. Stvarno ne znam koje čudo treba da se desi da ovo prođe u finale.

Opet će AzerBUYjan proći u finale s NULA bodova od televote-a, a 100 i nešto dogovorenih od strane žirija (razlog zašto su uopće uklonili žiri iz polufinala, a bome trebat će opet koliko jury bait slopova imamo ove godine)

- Made with AI
- Paid partnership

Azeri guraju pricu da je pesma izgenerisana uz AI, verovatno da bi EBU diskvalifikovao pesmu jer je to protiv pravila. A inace pre nekoliko godina jedan jutjuber koji reaguje na ESC pesme je naveo kako mu je delegacija azerbejdzan nudila pare da pozitivno reaguje na njihovu pesmu i hvali ih. Mislim da je to ubedljivo najkoruptivnija zemlja koja se takmici.

Koliko bi azerbejdzanu leglo da posalju tipa dooset daram ili takav vid pesme, da nas podsete na njihove zlatne dane ❣️
Ovogodisnja pesma mi nije vredna komentarisanja

Ali svi Azerbejdžan povezuju s cajka bopovima, a oni su to poslali samo jednom 😄 Dobro, dva puta, i Always je tu.

Ali svi Azerbejdžan povezuju s cajka bopovima, a oni su to poslali samo jednom 😄 Dobro, dva puta, i Always je tu.
Nije da se povezuje nego je to ono što se očekuje od njih, kao što npr ljudi oće od Franucke "hon hon baguette Paris" pesme, a kad ne pošalju tako nešto budu bottom 5 u finalu.

Meni je fascinantno da nekome može pasti napamet da je dobra ideja poslati na ESC ovakvu jednu nazovi pesmu internim putem? Malo je reći da su izgubili svaki kompas i iz godine u godinu su sve gori. Poslednja njihova pesma koja mi je odlična i koju i danas slušam je Čingizova Truth iz 2019.

Back