be Belgija 2024: Mustii - Before the Party’s Over

Zadnji put kad je Belgija imala puno mikrofona na sceni je ispala(Kate Ryan)

Proći će u finale, ali ovo nije tip pesme koji može baš da zablista, kako god. Za top 10 će već biti problematično.

Iako mi se pesma dopada, za sada mi ovo ne deluje ubedljivo. Cak mi se cini da poslednji minut pesme, koji se ponavlja i ostavilo odlican efekat u audio snimku, uzivo nece ostaviti takav utisak i da moze biti naporan.
Vidim da hoce da nastup kopira sa spota, moze, ali to mora da bude uverljivo isa puno energije.
Meni licno od sigurnog finaliste i sa dobrim plasmanom, sad mi se cini da ce biti ne tako sigurni finalista. Mislim procice, ali se nece proslaviti. Voleo bih da me demantuje i da ipak nastup bude bas odlican.

Proći će, ali sa neke niže pozicije. U finalu očekujem tele flop, ali koliko će ga žiri podržati, to ne znam.

Nastup mi deluje monotono, neinspirativno, dosadno, a šteta zaista, pesma mi je u top 10.

Imam isto mišljenje kao i Tinte, iako je studijska verzija stvarno odlična, taj poslednji repetitivni deo bio mogao biti previše naporan uživo ako nije propraćen dobrim nastupom, jednostavno je potrebno nešto da razbije tu monotoniju, a to bacakanje po sceni neće biti dovoljno.

Svidja mi se pesma ali sam ocekivao vise. Ovde ce definitivno sve zavisiti od live nastupa.

Fotke i dalje ništa posebno, a zadržao je onaj grozni autfit.

Čekam nastup da čujem i vidim, pa presudim.

Ne pamtim kada sam se tako rapidno hladio od prvog ESC favorita i bukvalno deluje da nema za šta čovek da se uhvati, jer ni vokalno ni scenski ne deluje snažno.

Ne dopada mi se kombinacija, kao da ima belu uniformu i šljokičasti nude top ispod, nigde veze.

Evo izašao isečak. Kostim još ružnije izgleda nego na slikama (taj sljokićčasti deo).

Ubedljivo najružnije i najskandaloznije kadriranje koje sam video na Evroviziji poslednjih nekoliko godina. Kao indijska serija. Jezivo. Nadam se da ovo nisu stvarno uglovi nego je samo zumirano? 😵‍💫

Elem, vokalno zvuči bolje i stabilnije nego na žurkama, ali kostim se ni meni ne dopada i on opet izgleda vrlo agresivno i teatralno na sceni.

Jeste prenatrpano, ali mi ide uz dinamku pesme, a bilo bi mi smešno da ovako kadriraju Ramondu

Zvuči bolje, ali sve u svemu nije baš nešto wow. Plus mi je on baš neki sav antipatičan, nekarizmatičan, štajaznam

Da, da, zvuči bolje, ali je ubio svaku šansu ovim jadnjikavim nastupom. Šteta, niko kao Belgijanci ne zna da ukanali odličnu pesmu sa potencijalom za vrh.

Njega zaista ko da ga je struja udarila, ovo na konto pesme prolazi u finale, a tamo nek se pomoli Bogu ako nije agnostik.

Back