be Belgija 2024: Mustii - Before the Party’s Over

Meni se dopada ovakav zvuk. 🙌
Ne znam da li je do kvaliteta snimka ili ne, ali voleo bih da refren samo malo jače grmi.

Evo i ja sam preslušao pjesmu. Pa poprilično sam razočaran, očekivao sam nešto dosta dramatičnije kao Veronika i jači intrumental i na kraju je zapravo ispalo dosta mlako. Raivenina pjesma mi je baš onako ostavila bila veliki utisak nakon prvog slušanja, a ovo onako. 🤷🏻‍♂️

Lepa muzika. Meni se svidja.

Deo strofe me podseti na Nadav-a (Izrael 2015) "Mama, someone broke my heart again..."

• Wow
Reactions: Mrm
Bolja mi je bila Wake Up ako ću da napravim poredbu između te dvije

Ok sad sam opet poslušao i više mi se sviđa hahaha

Ali i dalje nešto fali u pjesmi, nekako je kao miks Release Me i Wake Up, tako nekako

Kraj zaista izvlači pjesmu

Ako ovo bude uzivo bas pokidalo ako on moze ovo da izvede vokalno ako budu jos ovi jaki prateci zenski vokali uz jak nastup, ovo ce sigurno uci u finale posebno u tom slabijem polufinalu, cekam da cujem kvalitetniji snimak, ali ovo mi je najbolja pesma Belgije realno u poslednjih XXX godina, zapravo od 2003.godine se ni ne secam jesu li mi imali bolju pesmu onoo kontam 2003.godina i ova su mi najbolje njihove pesme, 2015. i 2017.su bili konkurentni i lepo prosli, ali nisam bio neki veliki fan tih pesama iako su zasluzeno postigne veliki uspeh na ovom takmičenju.

Baš sam razočaran, a očekivanja su mi bila visoka. Poslednjih 30 sekundi je ok, ali refren je stvarno preslab.

Mene nije razocarao, ja sam danas prvi put u zivotu cuo da ovaj lik i postoji, tako da onoo.. imao sam.. nikakva očekivanja, a dobio sam čak solidnu pesmu.

Back