be Belgija 2025: Red Sebastian – Strobe Lights

Definitivno pogrešan izvođač za pesmu Strobe lights, ravna linija čitava tri minuta. On mi je kao mešavina Luke Bleka i Silvestera iz Litvanije, nepostojeća energija i osećaj za scenu. Pesma kao pesma kida, opravdan hajp kladionica ako mene pitate.

To što te podseća na nešto ne znači da je plagijat. 😭

Poslusao sam pesme belgije ne kapiram hajp oko njih posto ovde nema ni jedna pesma da je pobednicki materijal.

Nemam racionalno objašnjenje njihovog prvog mesta na kladionicama još sada, osim to što su bogata zemlja. Pesme su u najmanju ruku prosečne.

Red Sebastian - Ovo bi kao trebalo da me impresionira? Ne. Ok je i to je to, ništa posebno, a njegovo pevanje na momente kritično.
Jelle van Dael - Pa ono, generika, ali slušljivo.
Mentissa - Bezveze mi je, očekivao sam nešto mnogo moćnije poput Et bam. Da li samo meni ona deluje kao da je neko puškom naterao da izađe da peva? Sceničnost nula.
Le Manou - Konkurentno za JESC.
Leez - Zvuči mi kao neki Melfest reject. Ok je doduše.
Grace - I ovo je već viđeno, ali vozi. Ako bude servirala nastup, može.
Stefanie Callebaut - Malo mi je neprijatna boja glasa. Ovolika teatralnost bi kao trebala da privuče pažnju, ali jednostavno ne ide, usiljeno do krajnjih granica.
Lenn - Zvuči jezivo amaterski i anemično. Pesmu ne doživljavam zbog loše interpretacije.

Ako su prvi samo sto su bogata zemlja onda bezveze ovde nema ni jedan pobednicki znak ako ebu da idemo samo u bogate zemlje glupo im je to .

Strobe Lights је стварно одлична песма, извођач тотално харизме без. Од њега је живља и Зејна на прошлогодишњем ПЗЕ. Не видим због чега био ово био први фаворит, али добро.

Link za gledanje prenosa "Eurosonga" (prema programskoj šemi 21:04 - 22:47)

➡️ Eurovision YouTube

Redosled nastupa:
  1. Leez – "Perfectly Imperfect"
  2. Le Manou – "Fille à papa"
  3. Jelle van Dael – "Monster"
  4. Mentissa – "Désolée"
  5. Lenn – "Air Balloon"
  6. Stefanie Callebaut – "Gloria"
  7. Red Sebastian – "Strobe Lights"
  8. Grace – "Pull Up"
Publika glasa slanjem SMS-a (redni broj takmičara na broj 6000, cena poruke €0,75) ili klikom na dugme u VTR MAX aplikaciji. Može da se glasa najviše dva puta - jednom SMS-om i jednom preko aplikacije.​

Ja naletela slučajno na Youtubu, pa ajde da pogledam

Simpatična im scena, kao za modnu reviju.

Back