be Belgija 2025: Red Sebastian – Strobe Lights

Malo mi je žao što je ovo ispalo, ali samo zbog pjesme, nije mi žao što sam izbjegao da ga dva puta gledam i slušam

Baš je mogao da prođe, ali avaj.
Ovo mi miriše na 11. mesto u pf, više nego Kipar i Slovenija.

Dve godine zaredom ispuse zbog loseg izvodjaca, treba i to znati.

Mučenoj Belgiji mora svaka kockica da se poklopi ne bi li prošla u finale, za razliku od npr. Ukrajine i Portugala koji bi prošli i sa tri minuta ćutanja.

Mučenoj Belgiji mora svaka kockica da se poklopi ne bi li prošla u finale, za razliku od npr. Ukrajine i Portugala koji bi prošli i sa tri minuta ćutanja.
Ma kakve kockice…nekoliko godina za redom su prolazili u finale, a teski su cirkus bili, pogotovo 2023.

Ova pesma je u jednom trenutku bila 1. na kladionicama i njegova pobeda u NF je jedna od najubedljivijih pobeda ikad na bilo kom NF 😬

Baš mi je žao što je ispao na rođendan, ne bih nijednom takmičaru poželeo to.

Ovo je zaista najbelgijski scenario.

• Like
Reactions: Lux
Ovdje sam baš omašio... kad sam vidio snimku s generalne probe, bio sam uvjeren da će biti top 5 polufinala, ali sinoć jednostavno nije štimalo. Meni je svakako pjesma postala bolja sad i žao mi je. Pomislit ću da u cijeloj Belgiji od 10+ milijuna stanovnika ne postoji pet pjevača koji su sposobni dobru pjesmu uvesti u finale.

Peti na kladionicama za pobedu u trenutku ispadanja, verovatno najvisa pozicija za nekog NQ ikad.

Koji nadimak da mu udenemo za SSF? Basketara sa probnom šminkom? 😂

Jako mi je žao jer nije prošao u finale. Uprkos napadne crvene boje, njegove odbojnosti koju sam naveo i ranije, njegovog iritantnog vokala, imao je odličan performans.

• Like
Reactions: Lux
Danas je imao intervju sa Wiwi tetkicama i rekao je kako nije očekivao da će da ispadne, ali da su svi imali odlične nastupe i da su zasluženo prošli u finale. Onda je dodao da iako je razočaran, i dalje je imao lepo iskustvo na Evroviziji i da bi voleo da se vrati i zahvalio se publici na podršci i lepim rečima.

Vrlo dostojanstveno i lepo od njega 👏🏻👏🏻👏🏻

Neki takmičari iz prethodnih godina bi mogli malo da se ugledaju, kmh Natalija Barbu khm.

Iskreno, mislio sam da će proći pa onda flopnuti u finalu. Na kraju je ipak flopnuo u polufinalu.

Ovde je sve bilo ok ali ne u smislu da podstakne nekoga da glasa i to i jeste bio glavni problem. Nastup dobar ali preagresivan. Pesma isto suštinski dobra ali nedorečena.

Mogao je ući umesto Ukrajine (u nekom paralelnom univerzumu) ali nije mi žao zbog ovog ishoda.

Back