be Belgija 2025: Red Sebastian – Strobe Lights

Očekivao sam da je ovako užasno prošao u polufinalu. Slutilo je od početka da će biti potop kod publike. Negledljivo i neslušljivo, zasluženi ispadak.

Au, crveni je baš debelo flopnuo, da mu žiri iz San Marina nije dao 12-icu, ostao bi na 11 poena. Belgijanci su stvarno kategorija za posmatranje kada je ESC u pitanju.

Sto neko rece, njima stvarno sve kockice treba da se poklope da bi dobro prosli.

Ja sam i dalje uvjeren da bi oni imali neprekinut niz finala od 2015. do danas da su za svaku od tih pjesama imali prvenstveno adekvatnog izvođača, a onda i nastup, što je još gore jer puno država u prvom redu ne zadovolji taj osnovni kriterij pjesme.

Ja mislim da bi on završio u top 10 da je ušao u finale radi žirija. Takođe, mislim da je preterao sa crvenom bojom i šminkom i verovatno je ljudima ispao smešan. Visoki tonovi mu nisu pomogli.

Gustaf je pokazao put kako bi trebalo ići. Feel good entry.

Najniža gledanost još od 2014. ali najveći broj glasova 👍

Aw, koliko Belgijanaca dirnuto Izraelom <3 <3

Inače, malo je smiješno što je VRT rekao da razmatra povlačenje 2026. ako se nešto s televotingom ne promjeni, a RTBF koji je actually zadužen za belgijskog predstavnika 2026. je već potvrdio sudjelovanje. 😂

Po ovome samo Izrael nosi skoro 50% ukupnog tvt kada se glasa za njih, verujem da je i u ostalim zemljama sličan pattern. Neko je fino zaradio od ovolikih poruka zadnje dve godine.

Meni su i pesma i nastup bili za finale.

Ne razumem baš ovoliki hejt ka njemu. Ok, možda bi paket bio druga priča da je drugačiji vokal u pitanju i takve kritike su mi na mestu, ali nekako ne mogu da se otmem utisku da su ljudi voleli da ga hejtuju, baš kao i Sheldona 2022.

Back