be Belgija 2026: ESSYLA - Dancing on the Ice

Meni je ova pjesma teški nonevent, bukvalno ono kao da su pjesmu tražili hitno da nađu nešto da prijave na Eurosong. I dalje je pjesma u stilu Belgije, ali ovo uopšte nije kompetitivno. Zvuči mi kao nešto što bi ispalo u polufinalu Supernove. Mislim da je Belgija ove godine DOA.

Last edited:
Odlično mi je ovo, lični top 5 😍
Kako će proći u pf zavisi od nastupa i najviše od njene live izvedbe, sa interno odabranim izvođačima je to večito pitanje

Potpuno random pesma bez trunke takmičarskog karaktera. Nije da je loša, ali je kao što rekoste, baš nonevent. Deluje kao NQ na prvu nesumnjivo.

Uf, baš vrlo, što kažete, random i bezveznjikavo. Kao da su s obzirom na čitavu situaciju odlučili reda radi poslati bilo što.
Mjesecima se pričalo da će ići Loic opet, kad na kraju ovo lol

bila je u ziriju 2024. i dala 5 poena Ed*n Golan. Posle se pravdala na instagramu. Nadam se da ce ispasti u polufinalu

Šta je sve prosječan ESC fan sposoban iskopati o nekome + uzimati to isto kao nešto važno, to je stvarno fascinantno

To se naziva prelivanje *ovana i nepotrebnih informacija. Sopstveno trovanje, spinovanje, i ozbiljno mišljenje da se time podvlači crta o sopstvenoj bitnosti.
Boljka današnjeg sveta.

Pa dobro, i ja znam da je neki Sasho Mase iz :mk: stavio Srbiju na posljednje, Hrvatsku na pretposljednje mjesto u pf 2017. i time Srbiji praktično zakucao ispadanje.

Bedno!

Meni isto djeluje kao da je zbrzano, kao daj šta daš/imaš, nemamo mnogo vremena

Valjda je Loic bio izabran i imao pjesmu, ali odustao zbog cijele drame oko bojkota

Super mi je kada se glasine koje puste fanovi pokažu kao netačne, pa ih ne predstavljaju ni Loïc ni Mentissa.

Nisam apsolutno ništa osetio. Muzički mi ovde nema ničeg zanimljivog, a za tekst je izgleda AI radio prekovremeno, jer wtf je ovo.

Ide na dno liste.

Back