be Belgija 2026: ESSYLA - Dancing on the Ice

Oke je, negde mi je tu na skali bitnosti ba nivou onog momčeta 2019., a kontam da će i takav rezultat ostvariti

Ovo je slaba pesma,jer je Belgija ionako razmišljala o tome da bojkotuje takmičenje zbog Izraela.

Nije mi nešto, ali Belgija je čudna voćka. Oni znaju da naprave top nastup za lošu pesmu i tako je poguraju do rezultata (meni lično primer 2016. i 2023.) ali zato da upropaste dobre pesme (Musti, Senek...) pa ne bih mogao da se zakunem da neće ući u finale.

Nije mi nešto, ali Belgija je čudna voćka. Oni znaju da naprave top nastup za lošu pesmu i tako je poguraju do rezultata (meni lično primer 2016. i 2023.) ali zato da upropaste dobre pesme (Musti, Senek...) pa ne bih mogao da se zakunem da neće ući u finale.
2015,2016,2017 Belgija najaca .

Tih godina je za predstavnika bio zadužen VRT, ako se ne varam. Ovaj RTBF je svaki put pjesmu uništio nastupom, ne znaju napraviti nastup.

Inače, pjesma smor, ali meni od pjesme gore djeluje pjevačica pojavom. Bojim se da od ovog nema ništa, osim ako je stručni frizeri i vodoinstalateri ne napune glasovima.

U suštini ovo je loše, ali opet bolje i zanimljivije od Estonije. Svakako, što više ovako nebitnih pesama u prvom polufinalu poput te dve, bolje po nas.

Ovde stvarno ništa ne obećava, ni pesma, a ni ona ne ostavlja utisak performera koji ovo može da proda.

Ne deluje mi da će se Belgija proslaviti povratkom solo predstavnice i čini mi se da je čeka sličan scenario kakav je zadesio i poslednju, Sennek (doduše Sennek je makar imala pesmetinu).

Back