Breskvica

Tako to bude kad si operisan od bilo kakvih vrednosti. Zgadila se i onima koji su te hteli i onima koje si ti htela.

Breskva i Sloba Radanović otkazali koncert u Hali sportova u Kraljevu zbog "tehničkih problema" poznatijih kao mali broj prodatih karata. Izgleda slaba vajda od patrijarhalnih srbendi. Lagao bih kada bih rekao da mi nije drago.

Još jedan otkazan koncert zbog "tehničkih problema", ovoga puta u Šapcu. Ne znam zašto ona i njen tim uopšte zakazuju te koncerte u većim halama kad ne može da proda više od 200 karata. Kakav sunovrat, a do pre godinu dana je bila fin potencijal za zvezdicu, sad može biti samo sprdnja i kraljica otkazanih koncerata. Ali, sve je ovo zaslužila jer kako žanješ...

Ja sam mislio da će njena karijera normalno da nastavi dok je trajala predsezona PzE pa čak i nakon finala. Ali onda je krenula sa komentarima i gostovanjima koja su je dovela do ovoga, a mogla je da izbjegne da se samo bolje postavila javno poslije poraza (pa makar ih psovala sve redom u sebi i privatno).

Kontam, da je došla sa pjesmom Čini na PzE opet bi dobila tvt i to bez ikakve drame a sigurno bi je i žiri podržao više.

Ja volim GO nije me sramota reć ali na duže staze njoj izgleda kao da nije bio dobar potez. I volio bih da čujem prvobitnu verziju pjesme koja je sigurno bila u modernijem aranžmanu

Meni to sa otkazivanjem koncerata već deluje kao neka muljaža, jer nemoguće da su toliko glupi u planiranju. Tipa delimična refundacija prodatih karata ili zakazuju koncerte samo zbog nekih sponzora ili šta već. Ima još uvek te klince koji je slepo prate i podržavaju, verujem da klubove i dalje puni, teško će ona ikada biti kalibar izvođača za pravi koncert.

Totalni sunovrat posle PZE-a pesme koje snima su užasne, bolje bi joj bilo da se vrati na snimanje modernog zvuka. Bila mi je gotivnija kada je ćutala i nije imala glupe izjave i ukopavala se. Ovo sa koncertima je takva blamaža da nema dalje. Umesto da se bavi karijerom ona snima Tiktokove i preko njih se indirektno prepucava sa Vojažovom devojkom sadašnjom 😂 Video sam na tviteru neke dokaze. Jedina pesma koja joj valja iole posle PZE su “Čini” i zavrtela se onako lepo.

Poslušao sam tizere pesama, ne stižem cele trenutno, ali ima finih.

Užas sve 💀 ja stvarno ne znam ko je nju slagao da ovo sve dobro zvuči, ili da joj ovaj stil stoji, a siguran sam da ona ovo doživljava kao svoj lični "character development".

Kad je birala pesme za album kao da je razmišljala "hmmmm, trebaju mi pesme koje će se pevati u zvezdama granda"

Last edited:
Užas sve 💀 ja stvarno ne znam ko je nju slagao da ovo sve dobro zvuči, ili da joj ovaj stil stoji, a siguran sam da ona ovo doživljava kao svoj lični "character development".

Kad je birala pesme za album kao da je razmišljala "hmmmm, trebaju mi pesme koje će se pevati u zvezdama granda"
A ja volim tako neke “trashy” pesme ahhaha 😂 Natalna me vozi npr

Gume troši drift je za ceo ovaj album svetinja.

Jadno je kako se trudi da bude neki uticajan folk izvođač, baš joj ne stoji jbg

Ne znam što to forsira sad 😭 meni je Leptir njena najbolja pesma zauvek + kul fazon jako

Bože koliko loše zvuči njeno pevanje, kako je producent dozvolio da ovako nešto izađe 😂
Mučenica, napreže se, stenje, uzdiše ne bi li neki triler izašao, ali ne ide.
Ima 2-3 fine pesme, ali bi bile bolje da neko drugi peva.

Gume troši drift je ono što joj stoji i ne vidim problem u tome, ne znam zašto beži od tog zvuka, po tome je prepoznatljiva, ovo nije ona i zašto će flopovati.

Ne daj Bože kada bi samo priznala da je pobedio neko bolji, skoro godinu dana ona maliciozno priča o PZE da ne govorimo o tome koliko je takmičenje shvatila olako da mu čak ne zna ni naziv nego ga zove “Beovizijom” poslednjim albumom dokazala da je flop flopova a svi saradnici i savetnici u vezi njene karijere i svega u vezi PZE i nakon PZE joj uopšte nisu prijatelji, ovim albumom je pečatirala.

Back