Budućnost Srbije na Evroviziji

Ne mogu da srede ako ne ispunjavaju uslove za punopravno članstvo u EBU-u. Pričali smo o tome više puta. Jedina mogućnost je da EBU promeni uslove za prijem u članstvo, što je već jednom pokušano na predlog javnih servisa iz okruženja, što nije dobilo podršku, ili da postanu član UN-a pa potom i Međunarodne telekomunikacione unije. Sve dok u članstvu EBU-a ima zemalja koje ne priznaju Kosovo, teško će to proći tek tako, a ionako je ESC u krizi, pa im ne treba još neki problem u bližoj budućnosti.​

Интерни избор је једнако проблематичан за РТС у смислу да тешко да ће ико од иоле квалитетних извођача желети да се доводи у везу са јавним сервисом знајући шта се све десило. На крају ће довести неку ПГП подрумару, испашћемо други пут заредом и то је то у суштини што ја предвиђам.

I ja mislim da će tako biti, ali eto opet npr. Zorja je prihvatila biti žiri na PZE-u ove godine, tako da bi možda prihvatila i da ide ako bude dobila interni poziv od RTS-a. Mislim da bi ona bila najbolji izbor u ovakvim okolnostima, ako ne bude nacionalnog izbora.

Imaju kompozitora iz Srbije koji je proslogodisnji ESC pobednik i vanserijsku pevacicu koja je 2 puta bila u vrhu na PZE. Imaju li i malo mozga i nema pritisaka sa vrha, vrlo je jasno sta treba da rade.

Ja zamišljam da Olja ekipu koja je ostala i radi u festivalu ubedi da organizuju festival zbog festivala i publike i izvođača, u smislu, da nastavi da postoji čak i u ovim okolnostima.

E sad, koga poslati to je pitanje. Al neka bude najbolja pesma i najbolji nastup. Meni je nebitno u principu da li se osoba politički izjašnjavala, sve dok to nije ekstrem tipa JK

Slažem se,Konstrakta treba da ode u Beč,u ovim okolnostima jedino nas ona može spasiti.

Не знам да ли би Зорја прихватила али знам да њу не смеју позвати. Због подршке студентима, отказали су јој све већ снимљене емисије на АВ ТВ. Кад ни име једног Нолета не смеју изговорити, шта им проблем једна "блокадерка" Зорја.
Надам се да ћемо постати нормална земља ускоро и онда да праве вредности дођу у први план.

Inače ona Zorica sa Telegrafa je napisala na Twitteru ispod jednog tweeta kako se nijedna od ovih izvikanijih pjevačica neće prijaviti, misleći i na Teu Tairović, što je hint da su glasine kako ona planira da se prijavi na PZE bile vjerovatno izvučene iz konteksta, jer bi ta Zorica bila među prvim koja bi znala da želi da se prijavi jer joj radi PR valjda lol. 😆

Zna li se kome, ili može li bar da se nasluti? Nešto ne verujem da je neko bitnije ime.

Pa Maji Nikolić lol sama je rekla da joj on i Kon rade pesmu, ne pratite na času

Verovatnoća je da PZE-a neće ni biti, tako da džaba su krečili. A svakako za Maju nisu morali da se muče. :sneaky:

Pa nije ni ona neka pevačica ali od Tairovićke svakako bolje i peva i igra. Ako već hoćemo da idemo na taj Chanel/ Noa Kirel fazon onda je Ivana bolji izbor i bolje će to izneti na sceni. Sad druga stvar što je Tea popularnija i prepoznatljivija, mada mislim da to ne bi igralo nikakvu ulogu.

Back