Budućnost Srbije na Evroviziji

Ima smisla ovo što Teodora priča da je pratila bugarsku scenu prije 10 god, znam da je prilično bila inspirisana spotom I'm The Queen od Geri Nikol za jedan svoj spot, i da sam komentarisao da je sigurno gledala bugarski kanal The Voice pa dobila ideju 😅

Problem kod mnogih domaćih pevačica je to što je vrhunac njihove kreativnosti copy/paste, nema tu istinskog kreativnog procesa. Pa ni to po ugledu na nešto, jer i tuđe reference treba znati dobro upakovati u svoj proizvod.

Ima smisla ovo što Teodora priča da je pratila bugarsku scenu prije 10 god, znam da je prilično bila inspirisana spotom I'm The Queen od Geri Nikol za jedan svoj spot, i da sam komentarisao da je sigurno gledala bugarski kanal The Voice pa dobila ideju 😅
Ili pre Balkanika Music Television

Moguće 😀
Ja sam Balkaniku prije 15ak godina gledao, a The Voice stalno u periodu od 2016. do 2018.

Nzm gde bih taj Voice mogao da gledam u to vreme, ali se sećam da su na Balkanika MTV-u uveliko tad rokali Krisko, Gery-Nikol, 100Kila, Deep Zone, Tita, pa čak i Kristijan Kostov sa svojom ESC pesmom. Tu sam pretežno slušao Bugare, a nadopunjavao se slušanjem BG radija

Back