Budućnost Srbije na Evroviziji

Ja bih volio interni izbor ako bi Zorja bila izabrana ili neko ko se već istakao bio na PZE-u, ali veća je šansa Yanx da bude interno izabrana nego Zorja 😂

Mene je strah samo jednog imena 😂

Zorja bi bila vrh i zasluženo bi bila izabrana interno, mada mi ne djeluje realno ta opcija trenutno.

Možda stvarno budu zvali Teu na kraju

Mislim da previše maštate. Verovatno će biti neko podoban, sa "ideja bez."

Pa Tea se nije izjašnjavala ni o čemu sve ovo vrijeme tako da bi mogla ona, kad već ima želju

Videćemo. Nekako ne mislim da razmišljaju u tom smislu uopšte.

Interni izbor deluje kao sve realnija opcija, ako to bude na kraju, iskreno nemamo šta da očekujemo dogodine.

Plašim se da ova tišina od strane RTS-a i neraspisavanje konkursa za PZE,iako je već sredina septembra,možda znači da ćemo se po uzoru na Sloveniju prošle godine,i mi povući zbog Izraela,pogotovo što su oni evo već drugu godinu zaredom bili drugi. Bili su krajem aprila,neposredno pred samo takmičenje u Beču,ogromni protesti ispred zgrade RTS-a u Takovskoj zbog toga. Ali,pre će biti da je tišina zato što spremaju nešto specijalno za 2027,jer je to dvadesetogodišnjica Marijine pobede u Helsinkiju 2007. Nadam se da je razlog tišine ovo drugo,a ne ovo prvo.

Last edited:
Nek posalju Mariju za godisnjicu, rekla je da ima pesmu plus je caci lite, uklapa se.
Ima pjesmu? E svašta, to nisam znao

I Belgija i Holandija su tražile da im se produži rok za razmatranje o učešću, tako da mislim da nije danas 'dan D' uopšte

Nije tišina samo kod nas u Srbiji,nego i u Hrvatskoj. Crna Gora je potvrdila učešće,ali se još ne zna hoće li biti Montesonga ili ne.

Ima pjesmu? E svašta, to nisam znao

I Belgija i Holandija su tražile da im se produži rok za razmatranje o učešću, tako da mislim da nije danas 'dan D' uopšte
Zar Holandija nije odustala, lol? :ROFLMAO:

Nije tišina samo kod nas u Srbiji,nego i u Hrvatskoj. Crna Gora je potvrdila učešće,ali se još ne zna hoće li biti Montesonga ili ne.
Na zvaničnom nalogu su rekli kako će se ime predstavnika znati uskoro, a još nisu raspisali konkurs za Montesong, tako da je vrlo moguće da će birati interno.

Budućnost Srbije na Evroviziji
Back