Budućnost Srbije na Evroviziji

@uprava, molim da sklonite ovog sendvicara. Ovo je spam, a spam ne bi smeo biti dozvoljen. Od 110 poruka, 105 mu imaju isti sadrzaj. Taman predjemo na drugu temu na threadu koji se zove “buducnost Srbije na ESC-u” a bot nas vrati papagajski na propalu kafansku pevacicu wannabe diva. . Molim da se njegovi postovi objavljuju u temi JK. Hvala.
Ocekujem odgovor tipa:

1. Nisam ni bot ni sendvicar nego fan nase najvece zvijezde.
2. Samo odgovaram na vase prozivke i uvrede.
3. Zar nisu ovdje svi dobrodosli? Ovo je forum, a ne vase privatno vlasnistvo.
4. Buducnost Srbije na ESC ovisi samo o tome sta posaljemo, a jedina koja nam moze donijeti uspjeh je JK.
5. Kafanska pjevacica koja okupi 50.000 na koncertu?!
Vas svjetski popularan bend Lavina nastupa po kaficima.

@uprava, molim da sklonite ovog sendvicara. Ovo je spam, a spam ne bi smeo biti dozvoljen. Od 110 poruka, 105 mu imaju isti sadrzaj. Taman predjemo na drugu temu na threadu koji se zove “buducnost Srbije na ESC-u” a bot nas vrati papagajski na propalu kafansku pevacicu wannabe diva. . Molim da se njegovi postovi objavljuju u temi JK. Hvala.
Nek bot botuje na temi posvecenoj doticnoj pa nek se dopisuju sami sa sobom

Sigurno da dobrom plasmanu doprinosi da pesma ima jasnu temu i poruku, ali uopšte nije nužno silovati da one obavezno budu angažovane, aktivističke, konceptualne, sociološke i filozofske.

Bitno je da izvođač može da kaže nekoliko rečenica o čemu mu je pesma, šta predstavlja, i šta njom želi da poruči, ali to su lepo uobličile i rekle i Eleni i Chanel i Dara, gde su odlične plasmane pratile izrazito nepretenciozne teme i poruke, najblaže rečeno. Došle dobre ribe i dobro izvele dobre nastupe za bop pesme, šta će im prateće antropološke analize i referati o pesmama, dovoljno je da kažu da žele da prenesu dobru energiju, neki fazon empowerment, i ćao.

Mislim, ja sam se prvi jako saživeo sa kontekstima i slojevima In corpore sano i Samo mi se spava, ponosan sam zauvek što su nas takvi koncepti predstavljali, i nadam se da ćemo nekad opet imati nešto toliko pogodno za iščitavanje i analizu. Ali nisu svaka pesma, nastup, izvođač ni pogodni ni uopšte predviđeni za uguravanje nekog kao društvenog ogledala, psihodrame, mitologije i čega sve ne. To smo vrlo videli na primeru Princa i potpuno sumanutog upumpavanja cele priče sa Orfejem i Euridikom.

Ponekad se zapitam kakvom bi sve pratećom filozofijom i simbolikom RTS kao neki dežurni opterećeni štreber sa FDU/FF nakitio Bangarangu da je kojim slučajem nas predstavljala :LOL:

Predstavnik Srbije na Evroviziji mora da bude pun paket ili je bolje da ni ne pakujemo kofere za takmičenje. Ključ je u pesmi koja ima earworm refren i postaje viralni zvuk na TikToku pre nego što glasanje uopšte počne. Nastup mora da servira vizuelni spektakl sa ikoničnom koreografijom napravljenom za risertovanje fida i retransmisiju kroz mimove. Bilo da peva pop, rok ili baladu, izvođač mora da zrači harizmom koja bukvalno probija ekran, uz autentičan stajling koji se pamti. Na sve to dodaj apsolutno kidanje vokala uživo bez greške jer publika i žiri na ovoj sceni ne praštaju nikakve filtere. A to jedino može JK💁🏽‍♂️

Je l’ vi vidite šta rade ukrajinska i izraelska dijaspora?

To nema veze sa dijasporom.

Što se tiče Izraela to ima veze sa trenutnom političkom sitaciijom i cionizmom i naravno najjačem lobiju na svetu.

A od 2022. godine iz Ukrajine je širom Evrope izbeglo više od 6 miliona ljudi, a takođe dosta ljudi šalje i glas podrške što i jeste rezultat njihovog televota poslednjih par godina.

Budućnost Srbije na Evroviziji
Back