Budućnost Srbije na Evroviziji

Najgore od svega je što bismo se sledeće godine verovatno najviše istakli nečim mračnim i alternativnim, u očekivanom moru brzih pesama...

Najgore od svega je sto mi uvek u tom finalu budemo zaboravljeni, a da se istaknemo sa bilo cim rezultatski za promenu to bi bilo super.

Najgore od svega je što bismo se sledeće godine verovatno najviše istakli nečim mračnim i alternativnim, u očekivanom moru brzih pesama...
Zar to već nismo bili ove godine?
Ili mi ta rečenica celu sezonu živi rent free. 😅

• Like
Reactions: FFM
Zar to već nismo bili ove godine?
Ili mi ta rečenica celu sezonu živi rent free. 😅
To smo (ili mračni ili alternativni ili oba u nekom obliku) poslednjih 5 učešća. Lično bih voleo nešto veselije, ali ne znam hoće li se pratiti obrazac da kad pobedi bop pesma svi sledeće godine isto pošalju 😭

• Like
Reactions: FFM
80-ih joj bio, sad malo teže. Nešto veličanstveno poput "Okrećeš mi leđa" bi bilo prigodno.

Brena nastupa 26. septembra u areni 8888 u Sofiji, pa taman će overiti najizvesniju arenu za Evroviziju 2027.

Nisam ni rekao da idu u isti koš, samo sam spomenuo ko je sve naveden do sad. Svakako meni Brena nije za Evroviziju, nije mi ni 80tih i 90tih bila.

Ma živeo podrum, oni se uvek više potrude, sveža krv, sveža energija. Ove što se spominju i što se večito šunjaju, ne idu na pze jer znaju da nisu kapacitet.

Dakle, Gobo Sisters jedino mogu da prođu selekcionu komisiju, ako budete botovali ovde za taj duo.

Back