Budućnost Srbije na Evroviziji

Ne pada mi na pamet dobar esc paket ciji ona moze biti deo, ali nemam nista protiv da nam pokaze da nismo u pravu lol

A što se tiče turbofolka, to nikako ne može biti naš identitet, jer je to podžanr folk muzike. Našim identitetom se mogu smatrati tamburaši, trubači, starogradska i izvorna narodna muzika iz različitih krajeva zemlje. Turbofolk sigurno ne.
Ne znam zašto je to narodu (generalno) jako teško da shvati i svojta nešto što nije naše?

Sa čistim turbofolkom bi očajno prošli na ESC-u a finale bi samo mogli da sanjamo.

Ako bi se smisleno ubacio kao neki začin/dodatak na drugi žanr onda bi to već bilo konkurentnije za PZE/ESC.
Odličan primer dobrog miksa su Eegorovi Krajišnici.

Sve sem izvornog turbofolka, za Radu bi sve ostalo bilo neprirodno. Da ne pričam da je presmešno porediti je sa Deltom u svakom mogućem smislu.

Ja mislim da bi se Rada prijavila sa nečim narodnjačkim, ali autentičnim. Mislim da ne bi išla sa zabavnjakom ili nekim pop pokušajem.

Ma Radi bi pesmu verovatno radili Albino i njegova ekipa, pričala je da trenutno sarađuje sa njima i da ima par pesama koje su oni radili... Pretpostavljam da je neki moderniji folk..

Jeste da je Rada sve suprotno od ESC-a ali je jedna od najgotivnijih naših pevačica i vidi se da nije loš čovek, nekako je dobroćudna a i ima smešne izvale, bilo bi zanimljivo da se digne hajp oko pze-a ali svakako ne mislim da bi pobedila i otišla, tako da slobodno nek dođe (čim završi nastup pod šatorom sa Atinom Ferari) 😍

1000095643.webp

Jeste da je Rada sve suprotno od ESC-a ali je jedna od najgotivnijih naših pevačica i vidi se da nije loš čovek, nekako je dobroćudna a i ima smešne izvale, bilo bi zanimljivo da se digne hajp oko pze-a ali svakako ne mislim da bi pobedila i otišla, tako da slobodno nek dođe (čim završi nastup pod šatorom sa Atinom Ferari) 😍

View attachment 45731
Meni ona djeluje kao osoba koja bi na tirkiznom tepihu obukla neku ogromnu haljinu kao ona Blanka iz Poljske i imala krunu na glavi 😆

Budućnost Srbije na Evroviziji
Back