Budućnost Srbije na Evroviziji

Koja vam je omiljena pjesma naše buduće predstavnice Rade Manojlović? 🥰
Meni Nikada više i Marakana, a dobra je i Moj Dragane

Pobediće opet neka alt podrumara, neće dati RTS provincijalcima da uspeju 🥰🥰🥰

Od tih seljaka može jedino Desingerica, Gregor Magaš ili tako neka budala koja bi onanisala po publici

Jeste vidjeli stori od Milice Pavlović sinoć? Snimila se kako igra uz Teodoru na music week-u i napisala kao predstavnik Srbije na Evroviziji 2027. Zar nije ona bila u svađi sa Džehvom?

Dzehva jadna misli da smo mi Bugarska, pa da ce da pobedi na evroviziji. Milica Pavlovic se ne da prevariti.

Pobediće opet neka alt podrumara, neće dati RTS provincijalcima da uspeju 🥰🥰🥰

Od tih seljaka može jedino Desingerica, Gregor Magaš ili tako neka budala koja bi onanisala po publici
Juče objavio pesmu

Ne znamo u kom je fazonu nova RTSova postavka za sledeću god ali ovako nešto može direkt iz šatora, sns skupa do PZE-a da stigne.

Jeste ESC u Bugarskoj ali vi što prizivate pevaljke i turbofolk, saberite se😂

Ne znam, ja imam osećaj da bi uspeh italijanskog Kebe mogao da motiviše srpskog Kebu da se prijavi

Taman je upoznao Daru neki dan, sve se poklapa.

Vidim da je Ivona napisala da planira da se vrati na PzE nakon što je upoznala Daru. Ona ima ogroman potencijal iskr

Juče objavio pesmu

Ne znamo u kom je fazonu nova RTSova postavka za sledeću god ali ovako nešto može direkt iz šatora, sns skupa do PZE-a da stigne.

Jeste ESC u Bugarskoj ali vi što prizivate pevaljke i turbofolk, saberite se😂
rekao kod Hanice Adrović na podcastu da neće nikako

Koja vam je omiljena pjesma naše buduće predstavnice Rade Manojlović? 🥰
Meni Nikada više i Marakana, a dobra je i Moj Dragane
Gde me nađe :LOL: Valjda nisam neku zaboravio, a redosled nije toliko bitan, osim prve pesme za koju smatram da je baš baš potcenjena

Sebi tiho ponovim
Nikada više
S mora na planine
Marakana
Nije meni
Moje milo
Prva dama
Deset ispod nule
Spavaj mirno
Srce
Glatko
Baksuze