Budućnost Srbije na Evroviziji

Na kraju krajeva nije ni bitno šta mi ovdje mislimo kad se pita nekoliko ljudi u javnom emiteru. Vrlo je malo vjerovatno da ona ode svakako, prvo ona je decenijama imala neprijateljski odnos sa RTS-om tako da promjena direktorice ne mislim da igra veliku ulogu, a kao kao drugo njen pristup tome kako je i ona sama rekla nadilazi budžet njihov namijenjen za ESC, tako da ona svakako nije realistična opcija da interno ide.

Meni je ovo sve nešto sumnjivo, biće da na kraju stvarno ide Karli interno
Bogami se i ja plašim Majsta, kako baš sad najezda njenih botova, a već godinama se pričalo o njenom potencijalnom učešću. Biće da je Karla pustila pipke i soft lančuje svoje učešće na PZE. Ne verujem da je RTS toliko lud da je iz cuga bira interno. Džabe Karly krečiš, daće tebi Šapić Jurovižn, neće da te pljačkaju tamo po Burgasima.

Bogami se i ja plašim Majsta, kako baš sad najezda njenih botova, a već godinama se pričalo o njenom potencijalnom učešću. Biće da je Karla pustila pipke i soft lančuje svoje učešće na PZE. Ne verujem da je RTS toliko lud da je iz cuga bira interno. Džabe Karly krečiš, daće tebi Šapić Jurovižn, neće da te pljačkaju tamo po Burgasima.
Nemate čega da se plašite. Ako JK ode, ESC je u Beogradu 2028, pa ćete moći da ga gledate uživo iz BG arene😉😏

Sad kad imamo divu iz kukuruzišta na forumu, bilo bi lepo da se uključe i Dule Tošić i famozni Vranješ.

Inače kad bi RTS kojim slučajem interno odabrao ovu sns alapaču, ja mislim da bi ono od 5. oktobra bilo ništa u poređenju sa onim što bi se desilo tada. Nju narod ne da mrzi, nego prezire. A koliko je LGBT populacija obožava vidi se svake godine po Prajdovima širom Evrope gde nastupa. Ili beše ipak ne nastupa 😂

Ma evo super i da Karleuša ode, ali kako će Evropa preživeti u ovim burnim vremenima njeno poznanstvo sa Kanye Westom 🥹

u komentarima na informeru (toliko je relevantna da ih ima trenutno čak nula). Vidiš da pišu afirmativno o tome dok te svi ovde pljuju, svaka ptica svome jatu (treba da) leti 🙏
Aha, znači, peticija koju je potpisalo preko 30.000 ljudi nije relevantna, ali su zato komentari koje retko ko piše, a i kada ih ima, svega ih je par, relevantni. Zanimljivo mi je razmišljanje vas par ovde na forumu i zar ne vidiš da me apsolutno ne interesuje šta vi mislite? 😂

Budućnost Srbije na Evroviziji
Back