Pokahontas
Ekspert
Neće, al gubiš vreme bzvz, nećeš ovde naći istomišljenike (ni sličnomišljenike čak) po pitanju te teme
Ja nisam ni došao da trazim istomisljenike vec sam samo podelio peticiju koja je aktuelna i koja je realnost. Gde drugo da pricamo o tome ako ne na evrovizijskom forumuNeće, al gubiš vreme bzvz, nećeš ovde naći istomišljenike (ni sličnomišljenike čak) po pitanju te teme
Nmp, to mi je više tema za neki ćaci skup ili neka kupusijada ili tako neštoGde drugo da pricamo o tome ako ne na evrovizijskom forumu![]()
Bogami se i ja plašim Majsta, kako baš sad najezda njenih botova, a već godinama se pričalo o njenom potencijalnom učešću. Biće da je Karla pustila pipke i soft lančuje svoje učešće na PZE. Ne verujem da je RTS toliko lud da je iz cuga bira interno. Džabe Karly krečiš, daće tebi Šapić Jurovižn, neće da te pljačkaju tamo po Burgasima.Meni je ovo sve nešto sumnjivo, biće da na kraju stvarno ide Karli interno
Nemate čega da se plašite. Ako JK ode, ESC je u Beogradu 2028, pa ćete moći da ga gledate uživo iz BG areneBogami se i ja plašim Majsta, kako baš sad najezda njenih botova, a već godinama se pričalo o njenom potencijalnom učešću. Biće da je Karla pustila pipke i soft lančuje svoje učešće na PZE. Ne verujem da je RTS toliko lud da je iz cuga bira interno. Džabe Karly krečiš, daće tebi Šapić Jurovižn, neće da te pljačkaju tamo po Burgasima.
Naviknućeš seBože koliko ih li je u dva dana došlo, ne mogu toliko brzo da klikćem na Ignore
Ide, jos malo pa ce se znati gdeMeni je ovo sve nešto sumnjivo, biće da na kraju stvarno ide Karli interno
Zašto bi? Ovo je forum svih fanova ESC-a pa i onih koji drugacije misle. Sve je ok dok se postuju pravilaMolim vas da neko ukloni ovog padobranca.
u komentarima na informeru (toliko je relevantna da ih ima trenutno čak nula). Vidiš da pišu afirmativno o tome dok te svi ovde pljuju, svaka ptica svome jatu (treba da) letiJa nisam ni došao da trazim istomisljenike vec sam samo podelio peticiju koja je aktuelna i koja je realnost. Gde drugo da pricamo o tome ako ne na evrovizijskom forumu
https://informer.rs/dzet-set/estrada/1154621/jelena-karleusa-peticija-evrovizija
Aha, znači, peticija koju je potpisalo preko 30.000 ljudi nije relevantna, ali su zato komentari koje retko ko piše, a i kada ih ima, svega ih je par, relevantni. Zanimljivo mi je razmišljanje vas par ovde na forumu i zar ne vidiš da me apsolutno ne interesuje šta vi mislite?u komentarima na informeru (toliko je relevantna da ih ima trenutno čak nula). Vidiš da pišu afirmativno o tome dok te svi ovde pljuju, svaka ptica svome jatu (treba da) leti![]()