Budućnost Srbije na Evroviziji

Dobro, ne želite Jelenu, ali evo ja bih voleo da čujem vaše predloge. Koga bi ste vi poslali da nas predstavlja i zbog čega? Ako već Jelena nije dovoljno dobra kao što kažete, ima li neko ko jeste?

Uopšte nije reč o tome da li bi sadašnji RTS po partijskoj i direktorskoj liniji nažalost mogao da izabere dotičnu, već to što jedan lik sa pet nickova ovde forsira priču kako će ona nekakvim fejk zaslugama i impresivnom karijerom konačno moći da pokaže sav svoj ESC potencijal, pošto joj se sirotoj izlet na Evroviziju godinama unazad ''branio'' i žrtva je torture bivše urednice. Pa se kao potvrda nepostojećeg hajpa još i prilaže besmislena Informer anketa i komentari stranih fanova koji inače vrište cu*t svaki put kada vide neotesanu pevačicu, a bez potpunog i jasnog konteksta o kome je ovde zapravo reč.

Niti je zvezda, niti pevač nekakvog kalibra, nema šta da ponudi osim galame i pompe, a sav svoj smisao za ''performans'' bazira na ukradenim idejama. Ostrašćeni fan može da mjauče po forumu kao i svi mi, ali neka ne misli da će ovde da zavodi neka nova pravila ponašanja samo zato što je umislio da jedini ispravno razmišlja.
Sve si lijepo rekao, samo ne znam što mene citiraš? Ja nemam ništa protiv da ide JK, i nemam ništa protiv da si ti protiv toga.

Ima PZE 27 na kom ćemo izabrati najboljeg da nas predstavlja 🙏🏻

A kakvi su to rezultati PZE? Iz godine u godinu su sve lošiji, a troši se mnogo novca na PZE koji bi mogao da se uloži u sam nastup na ESC-u, promociju predstavnika i kvalitetan spot

Meni zabavno što čovek od kad se pojavio, 24/4 bdi nad forumom.
Dobijate po satu, komentaru ili danu?

Trebala bi naredne sedmice da bude potvrda o načinu izbora predstavnika. PZE 22 koji je bio najkasnije raspisan bio je raspisan baš 28. septembra. Čim se ovoliko odugovlači vjerovatno se mijenja pravilnik, da li da se radi interni izbor ili se mijenja način glasanja na PZE-u.

wow kakav naziv, iskreno sam ponosna 🤣 Klopka je lepo rekla, neka se prijavi JK na pze, nema problema, njoj niko ne brani da se takmiči...ako već toliko želi na esc, neka se prijavi 🙄
Klopkina botovska brigada 🤣🤣🤣🫶

Da ta žena ponudi najbolji nastup i najbolju pesmu ikada u svetskoj istoriji i dalje bih bio protiv nje. Iz jednog prostog razloga: jer je ljudsko dno, odron, talog sa samog dna društvenog mulja i školski primer svega onoga što ljudsko biće ne treba da bude. I bila bi me sramota priznati da pripadam istoj naciji kao ta javna spodoba.

Lol, pa bukvalno bi ministarka Bilja Dragaš bila reprezentativniji predstavnik od Kreketuše, takva kakva je. 🤣

Budućnost Srbije na Evroviziji
Back