Budućnost Srbije na Evroviziji

Jedino što me u ovoj cijeloj priči zaista zanima je prosječna starost ovih botova na forumu i tviteru.

Što je najgore, vjerojatno su debelo odrasli ljudi 😭

🚨Za sve zabrinute🚨
To što su potpisi sakriveni za javnost ne znači da su sakriveni za autora peticije koji će ih štampati pre odnošenja u RTS

Ma kad su te online peticije nešto konkretno uradile. Skoro sigurno da su u pitanju skriptovani potpisi, jer ako se refrešuje svako 5 sekundi broj potpisa raste za po 10 i više i tako sve automatski, kao brojalica. 😅 Na posljednjim stranicama potpisnika peticije isključivo stoje anonimni potpisi. Ako je naređeno da se ona izabere njima ne trebaju ove skripte od peticija da bi je izabrali lol.

Za pojedine zabrinute forumaše. Sajt na kome se nalazi peticija ima Cloudflare zaštitu od botova, čime botovanje potpisa nije moguće. Upravo zbog toga je i izabran, kako bi sve ostalo fer i regularno.
Što se tiče anonimnih potpisa, da bi potpis bio javan, potrebno je posebno štiklirati tu opciju, što naravno ne uradi svaki potpisnik peticije. Zato se deo potpisa ne vidi javno po imenu, već ulazi samo u ukupan broj potpisa❤️

Attachments

• Untitled design.webp
    Untitled design.webp
    91.5 KB · Views: 21
Nemoj nas zasmejavati sa tom peticijom koju svako može da potpiše neograničen broj puta. Treba samo malo mašte da smisli gomile lažnih podataka ili da plati nekom da napravi bota da to odradi. Svaki put kada se to pomene kao argument samo pokazujete koliko ste neozbiljan sagovornik.

Dobro, ne želite Jelenu, ali evo ja bih voleo da čujem vaše predloge. Koga bi ste vi poslali da nas predstavlja i zbog čega? Ako već Jelena nije dovoljno dobra kao što kažete, ima li neko ko jeste?
Pa evo recimo Zorja. Ona je izmislila pevanje i harizmu za tu tvoju plastičnu nakazu.
A može i Zhiva. Odlična mlada pevačica.

Diva zaćuti (i ne želi da razmisli valjano) u nedostatku argumenta ali vrti istu mantru od kad je stigao, što je naučio iz mašinerije od koje potiče.
Manite ga se, jer

Screenshot_20260729_175336_com.brave.browser_edit_1672494486565105.webp

Narod je želi, stranci je žele i ama baš niko ne može to da promeni, jer ona je SVET i dovešće ESC 2028 u Beograd. Evo nekih slika sa njenih koncerata, zamislite koliko bi izgrmela i Evroviziju😏

Attachments

• Untitled design.webp
    Untitled design.webp
    277.6 KB · Views: 10
Last edited:
crazy GIF

Ne znam je li i prethodnih godina HRT postavio ovoliko uslova oko vokala i izvedbe uživo ili je iskustvo od ranije uticalo na to

FilipeDivo, da nije baš sve uvijek tako ozbiljno, evo jedan vic: Je l' znaš ko su gosti iznenađenja na koncertu Jelene Karleuše?

Ne znam je li i prethodnih godina HRT postavio ovoliko uslova oko vokala i izvedbe uživo ili je iskustvo od ranije uticalo na to
Mislim da je sve to u skladu sa novim ESC pravilima:

1- Lead vocals must be performed live on stage. Lip-syncing is not permitted. No pitch-correction (e.g. Auto-tuning) for live vocals shall be allowed in any case for the live Act performances on stage.
2- Backing tracks and pre-recorded elements may be used in accordance with the ESC Rules, provided that the lead vocal remains the only element performing the main melody and they do not replace or unduly assist the live vocal performance.
3- Additional technical requirements apply to ensure the integrity and authenticity of the live performance.

Budućnost Srbije na Evroviziji
Back