Budućnost Srbije na Evroviziji

Mislim da je u poslednjem periodu najviše ljudi imala na koncertu na kom su ljudi došli da je gađaju jajima
Дошли су блокадери с неким Ф дијагнозама, снимљени су како урличу и псују. Прави фанови, ту је било заиста пуно деце, били су у неверици колико старији људи могу бити ошинути у глави. Говорим за Лозницу.
Све у свему волим што у овој теми и даље главна Карлеуша. И што расправљате о њој у теми Будућност Србије на Евровизији.
Значи у будућности још Карлеуша има шта да пружи, а не сумњам да бисте је сви ви радо видели на Евросонгу. Иако тврдите супротно.

Ne bih se čudio da ne učestvujemo ove godine, ona objavi tu pesmu i bude nešto najbolje što bismo ikad poslali na Evroviziju
Ja bih se baš čudio svemu navedenom:
i našem neućešću (mislim da se samo odlažu informacije o učešću i izboru, jer se RTS fokusirao na masu svojih novih emisija, a i jer se čeka da prođu izbori);
i tome da Kaja uopšte objavi/prijavi pesmu (mislim da najavljuje u prazno radi promocije, ali odlično ako me demantuje i zapravo ima pesmu);
i tome da baš ta i njena pesma bude vanredno predobra 😄

Nije bas PZE zasigurno ugasen. Konkurs moze da se raspise i u Novembru mesecu i da traje 2 meseca sve do nove godine. Posle imaju mesec dana da preslusaju i objave spisak i onda mogu da okace audio snimke 2 nedelje pred show. Ako vec do tada ne bude nista objavljeno onda sigurno nema nista od klasicnog festivala.
I ja se nadam da je tako... u San Marinu recimo cak do januara traje. Mene vise brine sto nismo zvanicno potvrdili ucesce nego sto ne izbacuju konkurs...

Mene vise brine sto nismo zvanicno potvrdili ucesce nego sto ne izbacuju konkurs...
Mislim da sam negde video da je ono baš poslednji mogući konačni zvanični rok da se potvrdi učešće polovina oktobra.

Pritom, gde piše da mi to moramo da dobijemo kao zvaničnu vest odmah tog dana kad se desi, to je potvrda na relaciji RTS–EBU, možda je RTS samo rešio da javno ne pominje ESC/PZE pre izbora, šta god radio ili ne radio po pitanju istih, ali produženo ćutanje samo po sebi mi nije nužno znak da se ništa ne dešava iza kulisa.

Još prošle godine su najavili PZE27. Neko sprema pesmu, troši živce i novce i da na kraju ne bude konkurs, ili da interno izaberu nekog je u najmanju ruku nekorektno. Najrealnije je da bude konkurs, u bilo kom formatu, jer demokratija nema alternativu.

Budućnost Srbije na Evroviziji
Back