Pa kad može Vučić da uveliča sve cifre 5 puta što ne bi karaleuša mogla 3.Vidimo se uskoro u sold-out BG Areni, i to ne jednom. Ali dobro… znamo da nekakva Lavina ne može da napuni ni hol BG Arene![]()
Pa kad može Vučić da uveliča sve cifre 5 puta što ne bi karaleuša mogla 3.Vidimo se uskoro u sold-out BG Areni, i to ne jednom. Ali dobro… znamo da nekakva Lavina ne može da napuni ni hol BG Arene![]()
Дошли су блокадери с неким Ф дијагнозама, снимљени су како урличу и псују. Прави фанови, ту је било заиста пуно деце, били су у неверици колико старији људи могу бити ошинути у глави. Говорим за Лозницу.Mislim da je u poslednjem periodu najviše ljudi imala na koncertu na kom su ljudi došli da je gađaju jajima
Ne bih se čudio da ne učestvujemo ove godine, ona objavi tu pesmu i bude nešto najbolje što bismo ikad poslali na EvrovizijuKaya se hvalila kako ima pesmu za konkurs kad ono cvrc
Ja bih se baš čudio svemu navedenom:Ne bih se čudio da ne učestvujemo ove godine, ona objavi tu pesmu i bude nešto najbolje što bismo ikad poslali na Evroviziju
I ja se nadam da je tako... u San Marinu recimo cak do januara traje. Mene vise brine sto nismo zvanicno potvrdili ucesce nego sto ne izbacuju konkurs...Nije bas PZE zasigurno ugasen. Konkurs moze da se raspise i u Novembru mesecu i da traje 2 meseca sve do nove godine. Posle imaju mesec dana da preslusaju i objave spisak i onda mogu da okace audio snimke 2 nedelje pred show. Ako vec do tada ne bude nista objavljeno onda sigurno nema nista od klasicnog festivala.
Mislim da sam negde video da je ono baš poslednji mogući konačni zvanični rok da se potvrdi učešće polovina oktobra.Mene vise brine sto nismo zvanicno potvrdili ucesce nego sto ne izbacuju konkurs...