bg Bugarska 2026: DARA - Bangaranga

И Ноу Кирел са пјесмом која ништа боља од ове није је жири испоштовао - наравно, други жири, друга година, све то стоји, али критеријуми би ваљда требало да су исти

Топ 10 жирију, публици топ 5

Могу да видим сценарио у којем су и Бугарска и Румунија у топ 5

Ju Boze ovo na trecem mestu na kladionicama za pobedu. Kakvo izdanje ove godine Bangaranga vs Eclipse, a Princ im nije bio dobar za finale prosle godine

Preterano ipak, koliko god nastup bio odličan. Ne verujem ni da će se zadržati tu.
Nema šanse da ova pesma bude u top 3. I top 5 je prilično teško da postigne.

Mada, žreb joj najviše od svih ide na ruku večeras jer nastupa posle pet balada.

Bangaranga, Bangaranga, Bangaranga, Bangarangaaaaaaaaaaaaa….sto me nesto uhvatilo….ceo dan bangarangisem po kući

skočila je na kvotama za TVT sa 11. na 5. mesto. Al to i dalje ne objašnjava otkud ukupno na 3. mestu.

Ja sam siguran da će podjednako animirati i publiku, a i žiri. Za žiri zapravo nisam bio najsigurniji, ali i Chanel je mogla sa brutalnim nastupom i energijom, zašto ne bi mogla i Dara...

Preterano ipak, koliko god nastup bio odličan. Ne verujem ni da će se zadržati tu.
Nema šanse da ova pesma bude u top 3. I top 5 je prilično teško da postigne.

Mada, žreb joj najviše od svih ide na ruku večeras jer nastupa posle pet balada.

Živi bili oa videli!!!1!1

Šanel je pevala, ovo nije pevanje u istoj ravni kao Šanel. Nastupi su tu negde sve zavisi od ukusa koji je kome bolji.

Konacno sam se setio na koga me podseca, lici mi na Maura iz Traitors USA (originalno love island). Bilo bi ekstra ako pobede.

Pojela Darinka ništa od mrvica nije ostalo

Tea Period GIF

Duša zlato kako je ošurila u obe kategorije, obožavam.

Ne sviđa mi se pesma, mada ne sporim da je zarazna. Svakako čestitke na pobedi, s obzirom na to da je ponovo bilo svi samo ne Izrael.

bg Bugarska 2026: DARA - Bangaranga
Back