bg Bugarska 2026: DARA - Bangaranga

Baš je veliki hajp u Bugarskoj. Upravo je počela zvanična proslava na Trgu kneza Aleksandra I u Sofiji, a za pola sata kreće i direktan prenos na Bugarskoj televiziji, slaće i EBU-u signal za preuzimanje dalje.

Pa konačno da se jedna pobjednička pjesma Evrovizije čuje svuda, nerealno je očekivati da svaka pobjednilčka bude hit(ična), ali falilo je da neko čuje pjesmu i kaže ee ovo je sa Evrovizije, a to će biti slučaj sa Bangarangom
С обзиром на то што је прошла победничка песма била нехитична, и да није уопште пуштана на радију.

Ma hvala Bogu da je pobedila balkanska zemlja, ljudi ovde znaju da se raduju i to mi je za promenu jako drago da vidim, za razliku od 2024. gde je pobednik dočekan kao da je izabran za lepoticu sela od 14 godine.
Taman tako i izgleda.

S' obzirom da smo ovde često spominjali poželjnost da pobedi neko random, mislim da je ovo baš sve fenomenalno ispalo! 🙌
Meni puno lakše da prihvatim ovako uverljivu i jednoglasnu pobedu žirija/publike i još se nakon predugo vremena ESC vraća na Balkan. ❤️

Pobedila luckasta lutkica sa bengericom i da još pohvalim malobrojne forumaše koji su od početka namirisali potencijal i ubeđivali nas da ćemo svi bangarangisati u maju😅

bg Bugarska 2026: DARA - Bangaranga
Back