bg Bugarska 2026: DARA - Bangaranga

Čini mi se da je i ovo SJP, ali nekako mi ni ovde nema njenog potpisa. Igrači su drugačiji (možda ne svi), a ona često stavi svoje kada radi nastup.

Kapiram da je stajlingom htela da se odalji od onago što se standardno praktikuje za te prilike, ali baš je otišla u drugu krajnost. Izgledaju kao da su pošli u grad na kafu, a ovde je baš moglo da se kombinuje nešto da bude svedeno, a opet atraktivno.

Izgleda nije bilo para za kostime pa su svi poneli odeću od baka i deka :)

S obzirom da mi se otpočetka nije sviđala, ovaj revamp bi mogao. Kao da su ga dodatno obogatili modernim zvukovima.

Praktično ovo sam očekivao od Kipra.

Ostaviće utisak jak sigurno, otvara, poslije nje Azerka, trebalo bi da bude u prvih 10.

Ali ovo polufinale je baš ujednačeno tako da me ništa neće iznenaditi...

I meni je siguran finalista. Prosto čak i da mi se nešto u konačnoj verziji nastupa ne svidi, ona ima energiju i vokal da uz ovakvu koreografiju otpeva bez da trepne i taj mix joj je najveći adut. Devojka isijava.

Natalija Gordijenko je sa onim preslabim paketom pokupila silne 12-ice zahvaljujuci drimtimu, tako da nema zime za Darinku.

E pa da, Azerbejdžan, Kipar, Rumunija, Jermenija će sigurno masu poena da joj daju

bg Bugarska 2026: DARA - Bangaranga
Back