bg Bugarska 2026: DARA - Bangaranga

sad sam se setio kad je vas par komentarisalo ovde pre jedno 2 meseca kako je girl bop kao zanr mrtav i kako to vise ne prolazi na escu i bas ove godine dobijemo girl bop kao pobednika :p da nam je neko rekao tad bio bi horor realno, ali ovaj nastup je next level :love: e i meni se jako svidja onaj mini revamp na kraju pesme

Meni je u suštini žao što ona nije došla sa pobjedničkim paketom jer je potencijal za to, ali dobro, mlada je, možda i dođe za koju godinu
Embarrassed Tom And Jerry GIF

Pa realno, niko nije očekivao da na kraju ovo bude pobednički paket, ali desilo se. Poslušao ovu revampovanu ESC verziju preko sluški i prenerazio sam se koliko je ovaj beat bolesno dobar. :love: Darinka je stvarno zaslužila svaki trenutak slave i nadam se da će joj se karijera nastaviti u dobrom pravcu.

Pa to je taj tzv. eurovizijski dream team koji čine Kirkorov, Kontopoulos, Fokas itd. Zato se po inerciji valjda Kirkorov pokušava utrpati u cijelu tu priču

Pa to je taj tzv. eurovizijski dream team koji čine Kirkorov, Kontopoulos, Fokas itd. Zato se po inerciji valjda Kirkorov pokušava utrpati u cijelu tu priču
Jeste ali bas los pokusaj, jer je Dara sa stranim autorima zajedno napravila pesmu koju je Konopoulos samo malo sredio oko aranzmana, a Fokas koji je isto u Dream Teamu nije radio nastup vec Svedjani. Bukv nidje veze, ali ajde valjda mora malo sebi da digne rejting posto su ga kaznili u rusiji zbog one ‘gole’ zurke. Secam ga se iz Torina 2022. kad je dosao u arenu stvarno je jeziv lik

Bugarska je domaćin Eurosonga 2027. (prvi put!). Napravio/la sam vodič za planiranje na engleskom jeziku — praćenje gradova domaćina (Sofija/Plovdiv/Varna/Burgas), podaci o rasprodaji ulaznica i troškovi: https://bulgaria-eurovision.com/
Šta svi očekuju za grad domaćina?

bg Bugarska 2026: DARA - Bangaranga
Back