me Crna Gora 2026: Tamara Živković - Nova zora

ono kada je budžet toliko mali da mora da se bira i predstavnik za esc ali i oskar popularnosti

Brzinski komentar na pesme:

Lara Baltić - moj inicijalni favorit, nastup korektan, katastrofa mi je ovo podmićivanje i to klinaca
stefan - meni je ovo zapravo simpatično, catchy i jasno je da je bez ambicija
Mila Nikić - skroz kul pesma, i Mila ima dobar vokal za ovaj fazon
Majda Božović - prelepo, emotivno, zna se da sam slab na ovakve pesme, moj aktuelni prvi favorit i nadam se da će proći dobro
Krstinja - nadao sam se da će biti bolji nastup i da će se umešati u borbu za pobedu, ovako je ok ali ništa više od toga
Baryak - neverovatno koja degradacija u odnosu na prošlu godinu, od prvog favorita do bottom 3 (kod mene)
Neno Murić - ako pobedi to će biti Omar Naber 2017. momenat, ali pesma mi je skroz ok, volim nekad ove siraste stvari
Lana - zaslužila je top 3 definitivno, vajb male Nađe iz 2023. iako je tematika drastično drukčija
Đurđa - preloše, pesma koja ima potencijal za top 10 (bar publike) je dobila toliko neadekvatnog izvođača (ništa protiv Đurđe, volim prošlogodišnju pesmu)
Dolce Hera - mim bila i ostala
Tamara - najbolja večeras i nadam se da će to biti nagrađeno pobedom, ubedljivo najveći potencijal
Andrea Demirović - nekonkuretno i korektno
Tina Džankić - zapravo jedna od konkurentnijih pesama na ESC i ne bih se čudio da u nekoj od narednih godina ode na ESC
Luka Radović - krindž, kao da je pobegao sa FiK što se tiče forsiranja nacionalizma
Lana x Đorđe - moderna pesma, ali bez nekog trominutnog ESC koncepta, previše ograničena na mlađu publiku (nastup kao iz IDJ)

Kako ovako amaterski sve izgleda
Paa ja ne znam
Green room im je kao Zvezde granda kad prica Voja
Stvarno ne znam ko radi na ovim nasim televizijama
Ili ocekujem previse

Back