Brzinski komentar na pesme:
Lara Baltić - moj inicijalni favorit, nastup korektan, katastrofa mi je ovo podmićivanje i to klinaca
stefan - meni je ovo zapravo simpatično, catchy i jasno je da je bez ambicija
Mila Nikić - skroz kul pesma, i Mila ima dobar vokal za ovaj fazon
Majda Božović - prelepo, emotivno, zna se da sam slab na ovakve pesme, moj aktuelni prvi favorit i nadam se da će proći dobro
Krstinja - nadao sam se da će biti bolji nastup i da će se umešati u borbu za pobedu, ovako je ok ali ništa više od toga
Baryak - neverovatno koja degradacija u odnosu na prošlu godinu, od prvog favorita do bottom 3 (kod mene)
Neno Murić - ako pobedi to će biti Omar Naber 2017. momenat, ali pesma mi je skroz ok, volim nekad ove siraste stvari
Lana - zaslužila je top 3 definitivno, vajb male Nađe iz 2023. iako je tematika drastično drukčija
Đurđa - preloše, pesma koja ima potencijal za top 10 (bar publike) je dobila toliko neadekvatnog izvođača (ništa protiv Đurđe, volim prošlogodišnju pesmu)
Dolce Hera - mim bila i ostala
Tamara - najbolja večeras i nadam se da će to biti nagrađeno pobedom, ubedljivo najveći potencijal
Andrea Demirović - nekonkuretno i korektno
Tina Džankić - zapravo jedna od konkurentnijih pesama na ESC i ne bih se čudio da u nekoj od narednih godina ode na ESC
Luka Radović - krindž, kao da je pobegao sa FiK što se tiče forsiranja nacionalizma
Lana x Đorđe - moderna pesma, ali bez nekog trominutnog ESC koncepta, previše ograničena na mlađu publiku (nastup kao iz IDJ)