me Crna Gora 2026: Tamara Živković - Nova zora

Ne znam zašto se Krstinja toliko našla povređenom, kad niti je imala spektakulatnu pesmu i nastup, niti je od početka bila u najužem krugu favorita. Stvarno je blamantno ovakvo ponašanje, koliko god da nisi sa nečim ok, ako si već ušla u priču, budi dostojanstvena i prihvati činjenicu da ne možeš uticati ni na sastav žirija, ni na same ocene istog. Nisi se ti jedina trudila, aman ženo, tu je bilo još 14-oro drugih takmičara. 💀

Ove godine svi ucesnici osim Andree Demirovic dobili vise SMSova od CG publike nego proslogodisnji tvt pobednik NeonNoen (pritom samo uzimajuci u obzir SMS, ne i online, sa online su brojevi jos veci)

Definitivno neuporedivo bolja godina od premijernog izdanja, zelim im da tako nastave

Krstinja sve i da je dobila 12 od žirija opet ne bi bila ni blizu pobede. Publika joj je takođe rekla ne (malo je falilo i da Tina Džankić dobije ta 4 poena). Iz inostranstva dobila svega 100 glasova. Ako neko ima pravo da se ljuti na žiri to su Đurđa i Luka kojima su nepravedno zalepljene nule.

Čudno mi je da Knez nije bio član žirija.Jedino on nije bio od ovih koji su nastupali u revijalnom dijelu.A logičnije bi bilo da je on bio nego mala Asja.

Krstinja je sinoć imala samo glas i to je bilo sve. Nastup očajan, na onom stubu i u onoj haljinetini bez vrata je više ličila na jednonogu rodu invalida koja se bori sa gravitacijom da ne drmekne na pod. Tek o pesmi tu nema šta da se priča, oli oli aferim.... ajd zdravo ženo.

Luka je promašio planetu, onaj nastup ne bi upalio ni da je na planeti majmuna. Ne znam koja budala mu je savetovala da oči ukrasi ćumurom za roštilj. Pevanje jaaakooo loše. na momente.

Đurđa kupila pesmu vani i bila ubeđena da nema potrebe ni da peva. Obukla se kao čistačica, harizmu ostavila kod kuće, a od nje je na sceni bila življa i ona jednonoga roda sa početka priče.

Lara je mislila da će svi da padnu na dupe čim je vide kako pravi špagu na scenu. Pevanje kritično, nastup haotičan, pesma na kraju ipak krš.

Neno Murić bi mogao da pokuša da sakrije onaj psiho kiseli osmeh,stvarno deluje jezivo.

I na kraju Stefan, pa mene bi bilo sramota da pevam ono čak i u kupatilu dok obavljam nuždu

Bili su finalisti na podgorickom bazaru ali na snimcima ja ne vidim neke. Ne vidim Laru, Luku, Krstinju, Lanu i Djordja...😁
Mozda grijesim, nek neko objavi ako nadje.

Back