• Zbog održavanja foruma, pristup neće biti moguć večeras od 21h do završetka radova (nekoliko sati).

me Crna Gora 2026: Tamara Živković - Nova zora

Žao mi je stvarno, ali nisam šokiran.

Ono što je do Tamare bilo večeras je nesigurno pevanje, u početku je zaista bilo i nerazgovetno i stegnuto.

Sve drugo je verovatno moglo (i moralo) bolje.

Vecerasnje pjevanje je bilo odlicno. Niti je bilo dranja niti ispadanja.
Na pocetku jeste nerazgovjetno koju sekundu, ali to sigurno nije razlog bio kljucni zbog kojeg je ispala a ni razlog da onako provokativno objavio onu tablu na kojoj pise goodbye Montenegro, a cini mi se da si to bio ti. Nema veze.

Jedva cekam rezultate polufinala.

Nastup je bio skoro pa nepostojeći i nije mi imao neke veze sa samom pesmom. Vizuali iza očajni, potencijal pesme ne iskorišten. Pevanje solidno. Ipak očekivan ispadak

Vecerasnje pjevanje je bilo odlicno. Niti je bilo dranja niti ispadanja.
Na pocetku jeste nerazgovjetno koju sekundu, ali to sigurno nije razlog bio kljucni zbog kojeg je ispala
Nisam rekao da je to razlog, već da je to do isključivo nje. Meni je bilo pevanje kritično u početku. To sam komentarisao i za druge favorite.

a ni razlog da onako provokativno objavio onu tablu na kojoj pise goodbye Montenegro, a cini mi se da si to bio ti. Nema veze.
Pa ok ne znam šta je tu provokativno bilo, jer mi to nije bila namera, sprdam se i sa Srbijom i našom delegacijom i ostalim favoritima.
Razumem da si razočaran, ali nemoj da učitavaš neko značenje koje ne postoji.

me Crna Gora 2026: Tamara Živković - Nova zora
Back