me Crna Gora 2026: Tamara Živković - Nova zora

Abor & Tynna servirali UKUS sa svojim bodichima. Moram pod hitno streamnut njihov album opet!!!!!!

Ali Albanci koji bez srama dijele sabotaža bodove svojim susjedima mi je bila vriska večeri ksksksksk

Pa ova Tamara je i u ZG Karleusinu pjesmu izvodila u nekom dubstep aranzmanu, ocito to voli 😅

Lara je energetski bila sasvim solidna, ako ne i odlična

A da napomenem samo da je njen post gde obećava putovanja ako glasaš za nju već postao viralan, ko zna koliko je glasova dobila na osnovu toga, i opet to nije bio neki landslide.

Ubijte me, ali meni bolja Temperatura lajv nego Tamara. Ne znam, Temperatura kao pjesma zvuči skupo, dok Nova Zora malo jeftino zvuči uživo plus pjesmi fali melodije.

Svakako, nije loše, ima tu puno posla, ali moguć je jedan fin paketić.
Temperatura u studijskoj verziji zvuči najskuplje i najmodernije ali lajv je upropastio. Bez energije, vokalno prosečno i mogu reći ispod očekivanja. Tamara je svoju pesmu daleko bolje iznela i to je jedino bitno.

Pa ja već vidim potencijalni skandal. Graja pobedničkoj pesmi publike nije dao ni jedan bod, a bio je u žiriju festivala u kom je učestvovao kao autor. To je sukob interesa ako se ne varam :D Tkd je realno vrlo uticao na rezultat. Msm zanimljivo bi bilo da se sad Lara pobuni, jer bi u slučaju dsq njegovih glasova pobedila (završila 3a od strane ostatka žirija) :ROFLMAO: Dajem ideje pošto nas već čitaju, a njegovo glasanje jeste bilo apsolutno em neprofesionalno, em kažem sukob interesa....

Last edited:
Back