Aleksa49
Ekspert
A i redovno Grand šalje svoje pulene na pze. Caka prošle godine, pa onaj nesrećno duo...Što bi joj zabranili, pa i Zorja učestvovala na PZE odmah posle ZG, Milan Stanković na ESC išao
A i redovno Grand šalje svoje pulene na pze. Caka prošle godine, pa onaj nesrećno duo...Što bi joj zabranili, pa i Zorja učestvovala na PZE odmah posle ZG, Milan Stanković na ESC išao
Temperatura flop kod publika, 6-7
Sto ne odes na objavu Dzogera nakon pobede na PZE-u?
Temperatura u studijskoj verziji zvuči najskuplje i najmodernije ali lajv je upropastio. Bez energije, vokalno prosečno i mogu reći ispod očekivanja. Tamara je svoju pesmu daleko bolje iznela i to je jedino bitno.Ubijte me, ali meni bolja Temperatura lajv nego Tamara. Ne znam, Temperatura kao pjesma zvuči skupo, dok Nova Zora malo jeftino zvuči uživo plus pjesmi fali melodije.
Svakako, nije loše, ima tu puno posla, ali moguć je jedan fin paketić.
Mene boli što ja večito završim među nezadovoljnim fanovima. Nikako da mi se posreći.Aleksa uvek će biti nezadovoljnih shvati lol to ne dokazuje i ne pokazuje ništa.
Ti si bio jedini srećan našim predstavnikom celu prošlu sezonuMene boli što ja večito završim među nezadovoljnim fanovima. Nikako da mi se posreći.![]()