me Crna Gora 2026: Tamara Živković - Nova zora

Meni ona daje vajb Albine iz Hrvatske od pre par godina, gde su je svi gotivili a ispala je u polufinalu jedva. Nadam se da grešim, baš mi daje 11. mesto u polufinalu vajb.

Ja i dalje mislim da su oni pogrešno izabrali. Daj Bože da prođe, ali meni ne miriše baš da će lako.

dobiće sigurno bodove od nas i CRO, možda kane nešto od Moldavaca, Grka i dijaspore i možda može da dogura do 10. mesta. Nije nemoguće da dobije ovo bodove i na nekim mestima gde retko dobijaju poene balkanci. Moderna je pesma, brza može da se svidi mladim. Ali mora to značajno bolji nastup da bude i da maksimalno ispegla pevanje.

Mislim da ni druga 2 favorita ne bi prošla.

Ovdje treba da se dosta uloži u nastup, ali poznavajući RTCG možda opet to budu minimalna ulaganja.

Last edited:
Meni je crnogorska ponuda ove godine bila nešto bolja od naše.

Ako poredimo brže pesme:

Jugoslavija = Nova Zora
Čairi > Temperatura
Bom Bom < Rhytam boy

Temperatura je mogla biti balkanski Baller. 😔 Čak ne mislim ni da su bili toliko kritični uživo, sve se to moglo popraviti. Nije ni Tamara bila savršena. Meni je Nova Zora nekako kao iz 2013.

Ako kazete da je Montesong najjaci ove godine od ex yu zemalja, pa mi onda po vama nema sta da trazimo na ESCu hahah

ESC Tom kaže da je čuo da je rewamp već urađen za ovu pesmu i da je negde procureo. On ga nije video kaže. Verovatno ga neko trpa no možda je i istina.

Back