me Crna Gora 2026: Tamara Živković - Nova zora

Juuu, skontala sam da poznajem jednu devojku iz spota. xD Kakav benger, svaka čast. Sve mi je odlično.

Šta znam, osete se izmene u aranžmanu, ali ništa revolucionarno. Estetika spota mi se ne sviđa, ali nebitno, važnije je kako će Tamara ovo izneti uživo i kakav će vizuelni efekat ostaviti. Od toga će zavisiti finale, ova verzija praktično ništa ne znači u tom smislu.

Ova nova verzija ima potencijala za odličan novi upgrade nastup, nadam se da će iskoristiti to na max

Ja sam razocaran, nisu to neke prevelike promene, ali dovoljne da me nerviraju, pogotovu sto volim originalnu pesmu, ova verzija mi je nekako sterilna i manje melodicna, ne svidja mi se novi bridz, ne svidja mi se glitch na kraju pesme, sve mi je nekako hladno, kao da su hteli da naprave pesmu prikladnijom za ziri i oduzeli joj dusu, a i spot mi bas ne ide uz pesmu

Bože koliko loš spot. Uopće ne ide s pjesmom. Šteta. Pjesma kao takva, čini mi se neke minimalne promjene.

Slušaću prvu verziju. Revamp je pesmu učinio modernijom, ali nešto se tu ipak izgubilo. Inače, dobra je pesma.

Pesma jeste povezana sa spotom ali kad čuješ taj ritam a gledas Downtown Abbey, deluje nepovezano.

Ništa posebno nije urađeno ali plus za marketing. Prva došla a sad će se pri kraju opet povesti priča.

Čini mi se da su na istom mjestu snimali spot kao Vladana. Inače, Filarri bio šminker za spot, tako stoji u opisu na zvaničnom kanalu.

Uz ove higijeničarske momente u spotu i ovu (solidnu) drndajuću elektroniku, dobijam mrvicu Samanta Tina - Still Breathing vajb 😅
Nadam se samo da će biti daleko od njenog kasnijeg plasmana, ali deluje mi da Tamara i CG ne moraju da se pribojavaju najlošijih plasmana ove godine.

Sam revamp pesme mi nit bitno kvari nit bitno poboljšava muzički utisak, malo osveženo i drugačije produkcijski posloženo, ali ništa sad drastično.
A nadam se da će za nastup da zadrži obleku više u onom dark dominatrix fazonu sa Montesonga, te da se neće voditi spotom.

Spot je užasan. Promene u pesmi su minimalne, malo jači instrumentali, jači prateći u refrenu i sam finiš pesme. Nadam se da su taj finiš promenili da plasiraju neki dobar dance interval, mada i dalje je to kratko za nešto više. Sve je to ok što su promenili ali mislim da su trebali biti malo hrabriji i malo više promeniti.

Ohhh TaMOTHERa imat ćeš cijelu arenu u Beču pod svojim prstima! Kako stranice fanice divljaju i znaju pjevati Novu Zoru ahhhhh

stallipiano-gif-26949629.gif

Back