me Crna Gora 2026: Tamara Živković - Nova zora

I ja htedoh napisati mrtva trka za Gruzijom za zadnje mesto. Sreca sto ima nas i Hrvatsku u polufinalu

Ja upravo glasah za Crnu Goru iz ROTW-a. :) Nagradio sam prvenstveno pjesmu i samu poruku iste, a nastup manje-više, mi svakako ni ne možemo da vidimo cijeli nastup prije glasanja.

Onaj ko glasa iz ostatka svijeta do 21h i posle u pauzi onoj je odlučio prije kako će. Nece mu biti presudan rekap sigurno.
I publika koja će glasati iz zemalja učesnica, 90%.

Srecno Tamari veceras. Neka veceras izvuce maksimum, pa sta bude bice.
Da je bilo gresaka u citavoj prici, bilo je. Da to bude presudno da bude ispod 5 zemalja - u normalnim okolnostima ne bi bilo. Jedno vokalno ispadanje u sekundi, tj dranje sigurno nije ključno za prolaz ili ispadanje. Kostim takodje. Odmaze bas ali nije presudno.

Ova pjesma i nastup su zasluzili da budu ispred 5 pjesama i nastupa, bar po mom misljenju.

Srecno Tamara, srecno Crna Goro! 🇲🇪🙏

Negdje pročitah da je pjevala u višem tonalitetu da fascinira žiri.
zorica-markovic.gif

Last edited:
Nisam ocekivao bas ovakve ispade. Pogotovo ne znajuci da je ona Vladana bila član zirija u Finskoj, bila na Dori da iza kamere u reziji da posmatra sve.
Racunao sam da se iole uozbiljila, cim je uspostavila sve te kontakte.

Sabrija Vulic je pricao nedavno u onom podkastu koji sam dijelio ovdje da delegacije lobiraju za glasove i da se to radi, da je normalno.

Evo, ako je Vladana ista radila po tom pitanju... cisto sumnjam.

Sabrija je za nju šef delegacije na kvadrat.

Last edited:
Pa nije da se taj lik pokazao ne znam kako umešan u lobiranju za glasove, ako CG ima dva finala od kada učestvuje. Uostalom i tvt se pita.

Mislim da su ove godine otišli predaleko u želji da kreiraju nekakav narativ, umesto da su lepše spakovali i ulickali nastup sa Montesonga. Sve deluje dosta haotično.

Barem sam mislio na one 2 godine kada se proslo u finale.
Osim toga, Crna Gora je bila u igri samo 2009 i 2013 a tu je zamalo otisla u finale.
Kod svih ostalih ucesca je bila cisti autsajder. Tu ne bi pomogao ni tim Svedske. 😁

Na onom snimku iz publike se čuje na par mesta da je falšovala ali nije baš da je sve promašila. Možda ipak dobije nešto bodova i od žirija. Svakako je i ona više magnet za TVT nego za žiri.

Можда је фанови угурају у финале као Сисал прошле године

Na objavi esc za glasanje iz ostatka svijeta u komentarima ima dosta stranaca koji pisu da se glasa za nju.
Proleter svih zemalja, ujedinite se. 😁

Glasao i ja 2 puta iz ostatka svijeta.

Видјех, да гласа само публика мислио бих да има много веће шансе, искрено

me Crna Gora 2026: Tamara Živković - Nova zora
Back