dk Danska 2025: Sissal - Hallucination

Danci kao da misle da će se nešto strašno desiti ako prođu u finale. Ne razumem ovaj stav zaista.

Dobro je, jedan konkurent manje za našu noć pod mesečinom i ružine latice 💖

Da je generična skandi sklepotina do bola - jeste, ali šta ću kad volim ovaj sound iako su gospojin vokal i sam koncept nastupa totalni promašaji... 😭
U kontekstu Evrovizije mislim da ovoj pjesmi nema pomoći ma šta god uradili, jednostavno je previše mlaka stvar da bi se našla kao finalista u televoting only polufinalu tako da se Dancima po svemu sudeći smiješi peto ispadanje za redom.

OK i tipična radijska pesma, nije loše, mada stvarno ne znam ko joj je rekao da joj triko dobro stoji. :)

Odlična pesma, pesma koju bih u svako doba mogao da slušam i koja bi me uvek obradovala. Nakon hoće neće, hoće neće menjati nastup, zvanično je da hoće. Možda samo brzi rad kamere ali nipošto kadrovi sa Madagaskara jer sva snaga je u njoj samoj. Inače moj broj dva na listi.

Pa možda ljudima bude u istom rangu sa Herom od prošle godine. Skandipop, već viđeno i sažvakano bezbroj puta, mada je meni ova bolja i može u finale (ne na uštrb Srbije, doduše!)

Danska pesma mi je u top 5 u našem pf i nadam se da prolazi. Apsolutno se slažem da je recikliran zvuk, ali je manje-više aktuelan i mislim da je, i kao takav, opet prijemčiviji za tvt od mnogih drugih pesama koje su viđene za sigurne finaliste.

Kažem ja, da ovo Loreen pjeva bila bi kandidat za top 5 haha
Volio bih da neko odradi AI verziju ali uz Lorenin glas

Meni nema neke prevelike razlike između Herine pesme i ove, s tim da je Hera definitivno miljama bolji performer, dok ova ima nešto hitičniju pesmu. Ni u jednom scenariju ovo ne mogu da vidim u finalu. Ali slažem se da bi bila druga priča da ovo izvodi Lorin.

Danska vec treci put zaredom, otkako je vratila ziri pre 2 godine, bira pesmu koja nije pobednik publike. Mislim da bi i 2023. i 2024. lakse dosli do finala da su slusali publiku. Ove godine mislim da im dodje na isto.

Back