dk Danska 2025: Sissal - Hallucination

Jadan Jurij imao 93, ona 94... bukvalno je bod delio od ispadanja. :ROFLMAO:

Danska ,žao mi je te zemlje koliko se izgubila ovdje. Oni nekako kao da svake godine kao u inat sami sebi izaberu krivu pjesmu. Nf takođe srozan drastično.

Izgleda da sam pogodio da će se takmičiti Anja, od svih prethodnih učesnika koji su pobedili na DMGP ona mi je najviše delovala kao neko ko bi se vratio sa nečim jačim. Ja sam voleo pesmu iz 2017, ali Never Alone mi je jača bila.

Sad se pojavila prica da je taj povratnik zapravo Tim Sou, frontmen grupe A Friend in London koja se takmicila 2011.

Pored toga, poznat je i po tome sto je nakon dodeljene dvanaestice od Holandije, u vidno alkoholisanom stanju, u kameru rekao "I want to f*** you".

Koliko je ovaj izbor pre bio jak, mogao sam da pustim ceo ovaj album i da mi je sve slušljivo.

Izasle su pesme, opet vecinski neupotrebljive, genericne i neinspirativne, Danci nikako da se maknu sa mrtve tacke.

Ok mi je ova al opet nista spec:

Danska nije uspela da se plasira u finale Evrovizije od 2019. godine, a Erik Struve Hansen, koji je odgovoran za dansku selekciju, očekuje da se to ove godine promeni i misli da svih 8 kandidata imaju šansu da zablistaju u Bazelu.

Učesnici Melodi Grand Prix-a:
  1. Adel the Second - The Unluckiest Boy Alive​
  2. Andreas Kruse - Hear My Prayer​
  3. Max Ulver - Supernova​
  4. Hervé Toure - Allez Allez​
  5. Maria Mathea - Air​
  6. Mariya - I Belong to Me​
  7. Sissal - Hallucination​
  8. Tim Schou – Proud​
Pesme mogu da se preslušaju na sajtu DR-a.

Spotify plejlista

Šou, koji je na programu 1. marta, vodiće Sara Bro i Stéphanie Surrugue.​

Dadnci.webp

Last edited:
Danska nije uspela da se plasira u finale Evrovizije od 2019. godine, a Erik Struve Hansen, koji je odgovoran za dansku selekciju, očekuje da se to ove godine promeni i misli da svih 8 kandidata imaju šansu da zablistaju u Bazelu.
Ciknuo sam! 😂 Jedva dve pristojne pesme imaju na izboru, ali ni za njih dve nisam siguran mogu li napraviti nešto na Evroviziji.

Najbolji mi je Andreas Kruse - "Hear My Prayer".

Dobro je da smo u polufinalu sa Danskom, jer sve ove pesme vrište poslednje mesto. Švedska generika pored Danske zvuči kao Konan Oziris.

Meni je malo žao koliko su propali i ne znam šta se dešava iza scene, pošto Danska ima vrlo šarenu i zanimljivu muzičku scenu - dosta alternativnih izvođača, tehna, elektronike, etno/ folk roka, itd. Osim toga, kao i sve skandinavske zemlje, imaju dosta jake muzičke producente i dovoljno para da sastave vrlo konkurentne pesme za Evroviziju.

Jeste Hear My Prayer najbolja pesma, ali u prejadnoj konkurenciji. Oni su probali načisto, mada je meni SAND na kraju bila odlična. I dalje slušam.

Najbolji pokazatelj koliko su se oni izgubili na ESC-u je pjesma Tima Schoua koja zvuči deset puta starije i lošije od njegove eurovizijke pjesme iz 2011.
Zapeli su kolektivno u nekoj generičnoj Sretna nova 2007 rupi i niko da ih izvadi
Više nije ni tužno

Žali bože lepih scena na kojima im izvođači nastupaju sa ovim proljevima od pesama.

Back