dk Danska 2025: Sissal - Hallucination

Hallucination je odlicna pesma, uz dobar nastup finale bez problema.

Eh, a nekada mi je ovo bilo jedno od omiljenih nacionalnih finala... 😒

Adel the Second - The Unluckiest Boy Alive - Došlo, prošlo. Nepamtljivo i dosadno. 5
Andreas Kruse - Hear My Prayer - Ovo mi se sviđa, ali nema ESC potencijal. 8
Max Ulver - Supernova - Solidan radio hitić, još jedan u moru sličnih. 7
Hervé Toure - Allez Allez - Ravnodušan, ničim me nije privuklo. 4
Maria Mathea - Air - Pristojna, ali i dosadnjikava baladica. 5
Mariya - I Belong to Me - Imalo je potencijala da se razvije, ali nije se razvilo. Bledo. 5
Sissal - Hallucination - Onako, neobična boja glasa, kliše i passee melodija, može proći, ali opet ništa spektakularno. 7
Tim Schou – Proud - Slabije od pesme iz 2011 i to znatno, ali u ovoj konkurenciji među dve najbolje, bar meni. 8

Šta god odaberu, debelo će se pomučiti za finale. Sve ove pesme su daleko od sigurnih finalista. Andreas ili Tim, eventualno Sissal ili Max.

Meni su, u odnosu na ponuđeno, sasvim ok Hallucination (gle čuda) i Air. Jeste reciklirano sve + to mi je i glavni utisak kako nema puno maštovitih pesama na nac.selekcijama ove godine (do sada).

Izdvojile su mi se Mariya i Sissal ali jako slab izbor, thank you, next.

Mislim da ću gledati ovo večeras jer me mrzi da gledam Nemce 3h za 9 pesama lol Zaboravio sam pesme, tako da se ne sećam ničega, što je loše. Ali volim DMGP kao šou, ide brzo, možda nešto bude zvučalo bolje uživo kao SABA prošle godine.

Koliko publike...
Sramota me i da kritikujem i komentarisem sad nekog posle naseg izbora 😭

Pa oni imaju govorancije s takmičarima nakon svakog nastupa? Bože...

Imam osjećaj da ovakve generične limunadice poput Timove čine pola DMGP line-upa svake godine

Poznajuci dansku publiku, Supernova pobedjuje i imamo jos jednu pesmu o ejakulaciji.

Back