dk Danska 2025: Sissal - Hallucination

Koliko god bila dated, od ove pesme se možda nastupom moglo nešto napraviti i dati joj kakve takve šanse, ali sve što su oni uradili jeste da su promenili boju trikoa. 💀 Danska je država koja se možda i najviše kvalitativno srozala u ESC smislu poslednjih 6-7 godina.

Au, mozda i najveci sok vececi, vec sam je bio otpisao pogotovo znajuci da je Danska u pitanju. 😭

Pesma mi se i dalje svidja i bas mi prija, tako da sto se mene tice sve cestitke.

Sto se tice finala - mislim da je bottom 5 kod publike neizbezan, ali da postoji sansa da je ziri mozda podrzi?

Iskreno šok da je prošla, ali zato slede mrvice u finalu. Nisu ni 10% potencijala od pesme iskoristili.

Koliko smo mi bajati kad su balade u pitanje, toliko je ovo bajato u tom nekom dens pop žanru. Ne kapiram kako je prošla, možda se publika uželela tog zvuka.

Jedino mi drago što su prekinuli crni niz ispadanja, pjesma sama po sebi mi je bezveze

Mene ova pesma vozi sa svim svojim manama, tako da sam srećan što je u finalu. I Danska zaista treba da joj digne spomenik jer ne znam da li je neko više želeo i borio se za ovo finale.

Pjesma je prosjecna i nije pamtljiva, bar meni. Iskreno, vise sam gledao nego slusao. 😀

Salu na stranu, očigledno je prosao taj neki retro 2000tih klasik.

Najvise mi je drago zbog ove lutke, pesma mi je odlicna, cujem neki Molly Sanden fazon, mozda i MF finalista fazon ali sam slab na ovakve generike plus je ona super izvela pesmu.

Бајата и старомодна песма, катаклизма аутфит и све у свему жалост.

Mene ovo pocinje sad bas da vozi haha jeste basic pesma ali ima nesto, pritom ona super peva i bas ima harizmu

Jedino mi ova pesma bila i ostala baš ništa i nakon nastupa.

Bravo, prošla si u finale nezasluženo, aj sad se malo zaplači pred kameru da te vidi svet kako moliš za glasove…. Dno dna i pesma i predstavnica.

Ova pesma mi se pocela svidjati posle koncerta u Amsterdamu, ali nisam ocekivao da ce proci, u svakom slucaju mi je drago.

Back