dk Danska 2025: Sissal - Hallucination

Ovo mi je najveće iznenađenje do sada. Baš mi nije jasno kako je ova pesma u finalu.

Večeras desna strana tabele zagarantovana.

Večeras mi je bila ubedljivija nego u polufinalu. Pesmu slušam i dalje, i drago mi je da je zapušila usta zlim jezicima koji kažu da se “provukla” u finale. Pesma ima kvalitet, a takođe i ona sama kao osoba je zanimljiva pogotovo samom fandomu koji je odlučio da je podrži. Da je koncept nastupa mogao biti bolji, da, da je suvišno bilo njeno kukumavčenje na mrežama, takođe se slažem. Ali finale je zaslužila 1/1. Bravo Sissal🤌🏻

Tek sam sad poslušao pesme DMGPa da vidim da li bi mi se nešto više svidelo od Sissal i nabasao na ovu:

Zarazna melodija, tekst je cinično humorističan i vokal je veoma interesantan. Nadam se da će se njima desiti jedne godine da pošalju nešto drugačije pošto postaju ekstremno dosadni i predvidljivi.

Ali 2p od publike

U pf je ipak skupila fin broj, nisu je fanovi izgurali toliko koliko se pričalo

Фанови су је изгурали за финале, а тамо је била прњпуштена суровој реалности

Ali 2p od publike

U pf je ipak skupila fin broj, nisu je fanovi izgurali toliko koliko se pričalo

Dobro, neka sredina i 20 bodova više od zone ispadanja, može se reći da je solidna distanca. Mislio sam da je bilo u par poena i da je bila deveta ili deseta.

Puno bolja nego u pf, razbija kako peva, živeo europop i onaj kuj ga voli! Nadam se da će finale posle 6 godina malo da motiviše Dance.

Mislio sam da je ona ta koja se jedva ugurala u finale ali ispade da je bila poprilično sigurna. Zaslužila je koju poziciju više u finalu, kida kako peva, meni se svideo celokupan nastup.

Očekivan hard flop kod publike, još jedan od realnijih plasmana.

Očekivan flop, 23. mesto je puna kapa za ovaj generični bućkuriš.

I dalje nisam uspeo da upamtim niti jednu deonicu pesme.

Nisam ispratio to da se blamirala i prosila tvt po mrežama lol, ali meni je ova pesma za finale sama po sebi jer mi takav zvuk prija.

Sve što ste naveli u vezi sa tim koliko je zvuk recikliran i izlizan aspolutno stoji, ali je ujedno i nešto što ljudima može biti safe i prijemčivo bez da ih iritira, pa se lakše odluče za glasanje. Nastup u Bazelu mi je bio/izgledao loše, duge deonice bez bilo kakve akcije, onda beskonačno hodanje po pisti.

Konačan plasman katastrofa, a da se ja pitam ona bi bila daleko od bottom 5...kandidata za taj deo tabele je bilo previše finalu.

Ovo mi je najveće iznenađenje do sada. Baš mi nije jasno kako je ova pesma u finalu.

Večeras desna strana tabele zagarantovana.
Potuno se slažem. Poslušao sam ponovo da nisam nešto propustio, ali i dalje mi nije jasno otkud ovako loša pesma u finalu. :oops:
Doduše, neko je i morao da prođe, pa neka je onda :dk: kad je već vezivala toliko ispadanja pre ove godine.

Meni je Danska mnogo bolji utisak ostavila kada sam je gledao uzivo u Amsterdamu, nego preko TV-a.

Мени је она генијална што се сморила на 2 бода од публике уз коментар да јој није јасно ко уопште гласа кад она зна да ју је доста људи завољело у предсезони па је очекивала више гласова

Неко мора да им каже да људи који прате журке и страна национална финала нису ни 1% укупног аудиторијума

Back