dk Danska 2026: Søren Torpegaard Lund - Før Vi Går Hjem

dobar je ovde ali ne znam cemu stavljanje najnebitnijeg dela pesme. Zanima me kako izvodi visoke tonove bez tjunovanja glasa na MGPu. Ako ne zvuci dobro nece im gatekeepovanje nista pomoci

Eto kako je tu lepo iskorišćen ekran sa svetlima, adaptirano u skladu sa scenom. Dakle, može se, i ne mora se prenositi nastup i animacije sa nacionalnog izbora po svaku cenu.
Ali nastup jeste isti, samo su detalji oko osvetljenja valjda malo drugačiji.

Slažem se da sve lepo izgleda na ovoj sceni.

Ne znam kako će ga tvt i žiri smestiti na kraju, ali želim im zaista najbolji mogući plasman/pobedu. Ne pamtim kada su bili top 10, a pritom su i imali duži NQ niz.

Meni je iskreno krivo kako me je ova pesma zaobišla tokom preslušavanja. Sećam se da sam na temi pohvalio produkciju generalno, to mi je bio največi utisak.

A i sada kada slušam, pustim verziju sa NF. Studijska mi je previše sterilna.

Ma nema šta, nastup izgleda savršeno produkcijski. Cijeli paket mi djeluje skupo, ali isto tako autentično i neisforsirano, uopšte mi ne djeluje da je pravljena pjesma da puca na pobjedu, već da se desilo da je u igri na pobjedu kada je sve dorađeno kako je zamišljeno. Ja sam više da ovo pobijedi nego Finska.

On je zapravo školski primer kako jednu prilično sterilnu pesmu u studijskoj verziji, možeš uzdići lajv do te mere da maltene dođeš do uloge favorita. Za svaki respect. (y)

Zanima me kako izvodi visoke tonove bez tjunovanja glasa na MGPu. Ako ne zvuci dobro nece im gatekeepovanje nista pomoci
Okej ali AKO ne zvuci dobro onda zasto bi to sad objavili i pustili da se o tome prica danima

Aaaa, ne znam jesu slučajno ili namjerno, ali objavili onaj sam vrhunac pjesme kada su najavljivali drugo polufinale. Nastup baš bombonica. 😀

Izmasakrirao je pesmu. Ni jednom od MGPa nije pevao kako treba. Sad je vec jasno mnogima da koriste tjunovanje glasa na tom takmicenju. Steta jer mislim da je bio winner material. Iritantno je sto nisu doveli back vocal koji valja da ga pokrije, bolje to nego sto su krili ovaj deo sa proba
Pa sad da je iznasakrirao - nije. Isto je zvučao na DMPGu, na tom tonu

dk Danska 2026: Søren Torpegaard Lund - Før Vi Går Hjem
Back