dk Danska 2026: Søren Torpegaard Lund - Før Vi Går Hjem

Slušam danas ovo i razmišljam - sve se nešto predikcije za žiri vrte oko Francuske, Australije, sve nešto grandiozan vokal a drugo sve koga briga, blabla, a evo recimo mogla bi baš Danska biti žiri pobjednik. Po meni ima sve predispozicije za to - vokal, nastup, pjesma, em su k tome još i favoriti, a osim Rasmussena, žiri je do sad uglavnom volio Dansku.
E za ovo bih se mogao složiti, u poređenju sa Finskom npr. ovo mi je dosta ispoliranije i vuče mi na nešto što bi moglo dobiti preko 200 bodova od žirija

Bilo bi zasluženo i te kako, samo da ne naduvaju Francusku sa fazon 450p

I meni se, iskreno činio kao sasvim dobar kandidat za pobednika žirija od početka. :)

Ssd već mogu reći da mi je pesma super kad je prošlo određeno vreme.

Danska pesma je svakako mnogo "organskija" stvar u svakom smislu od ovih isforsiranih favorita kladionica tipa Australije i Francuske. I ja mislim da postoji šansa da dobiju žiri.

Nikako ne uspevam da se povežem sa ovom pesmom.
Kao OK mi bude to što sam čuo, nemam nikakvih zamerki na nju, vokal i nastup, ali je totalno nepamtljiva. Slušao sam, ali ne znam šta sam poslušao.
Kada iznova pustim pesmu i neka je to bilo deset puta do sada, opet isto. Ništa nisam u suštini čuo, a intrigira me da je pustim ponovo - izuzetno čudno!
Sada stvarno ne znam da li više mogu da joj pružam šansu.

Meni je pjesma kao pjesma ok, baš je ono klubski bop, samo što mi nekako nije za pobjedu, fali mi malo više autentičnosti, ali jasno mi je zašto je među tri glavna favorita. Doduše, ne bi bio prvi put da pobijedi prosječna pjesma sa moćnim nastupom.

Nije mi se promenio utisak od DMGP-a do danas, i dalje mi je samo u glavi ovako izgleda pobednički nastup i ovako zvuči pobednička pesma.

Nikako ne uspevam da se povežem sa ovom pesmom.
Kao OK mi bude to što sam čuo, nemam nikakvih zamerki na nju, vokal i nastup, ali je totalno nepamtljiva. Slušao sam, ali ne znam šta sam poslušao.
Kada iznova pustim pesmu i neka je to bilo deset puta do sada, opet isto. Ništa nisam u suštini čuo, a intrigira me da je pustim ponovo - izuzetno čudno!
Sada stvarno ne znam da li više mogu da joj pružam šansu.
Bukvalno ovo. Ne znam jesmo li mi delulu ili ovi što vide išta pobedničko u njoj 🤣 time will tell I guess

Evo gledam na Meridianu kvota za Dansku 6.95. Eto dobre prilike ko misli da Søren ima solidnu šansu da pobijedi. Ja za sada ništa ne rizikujem. 😁

Još je rano za predikcije, mora da se baci oko na probe, ali "na suvo" Finci imaju najubedljiviju prednost.

Ja čekam kvote kod nas za polufinala, žiri, top 10, tvt. Stavio sam 3 KM na pobjedu Grčke (kvota 10) jer mi se na jednoj žurci javilo da može da pobijedi, sutradan me prošlo, al ko zna 😂

Back