dk Danska 2026: Søren Torpegaard Lund - Før Vi Går Hjem

Bio je u danskom žiriju 2024. ali niko nije stavio Izrael na 2. mjesto. Najviše što je Izrael bio kod njih je 7. mjesto.

Izvor:

1111.jpg

Par stikera svakako ne menjaju činjenicu da je pesma odlična. Ali stvarno niko nije pao sa Marsa pa da ne vidi koliko zadnjih godina ništa nije slučajno, kao ni pobede neutralne Švajcarske i Austrije.

Uostalom Izrael da pošalje ovako nešto imao bi više organske podrške kod fanova, od kojih većina ima pamćenje zlatne ribice i botovali bi za njih bez problema.

Ne zanima me ko je kakav covek, niti ih poznajem niti gledam ove ratne dogadjaje crno-belo kao neki fanovi koji nisu pipnuli zelenu travu. Gledam pesmu i to je to, a licemerje u esc zajednici je poznata stvar i zato prezirem da citam bilo kakve komentare sa strane, takoreci sve van foruma mi je blagi uzas

Ne zanima me ko je kakav covek, niti ih poznajem niti gledam ove ratne dogadjaje crno-belo kao neki fanovi koji nisu pipnuli zelenu travu. Gledam pesmu i to je to, a licemerje u esc zajednici je poznata stvar i zato prezirem da citam bilo kakve komentare sa strane, takoreci sve van foruma mi je blagi uzas
Ali i na forumu ima takvih komentara xd

Ma kakav je to žiri kad smo od bottom 5 pesama na tabeli jedino mi ispali u polufinalu! 😂
Hajde i Izrael, ali Soren je 12 dao Ukrajini. Možda se loži na ratna područja! 🤯😆

"Lov na veštice" ili ti "javno linčovanje", vrlo česta pojava kako na Balkanu tako i u Evropi. Ljudi vrlo rado učestvuju u takvim sportovima i malo im treba za tako nešto jer to rade iz zabave.

Sa druge strane imamo i one koji su razočarani tj. one koji su idealizovali nekog i onda shvatili da im se politički stavovi ne poklapaju i sada pokušavaju ili da opravdaju tu osobu ili da je odbace.

Kompleksna situacija čini se a zapravo potpuno uobičajna za današnje vreme 😅

Selo gori a baba se češlja što se kaže

Takmičenje se evidentno raspada zbog njihovog uticaja, al bitno da se pravimo ludi kako je sve ok 😂 nek im samo cionisti i ostanu da se takmiče

Ok je gledati na pjesme isključivo kao pjesme, ali ne treba se onda buniti kada neki izvođač padne u očima fan zajednice. 🤷🏻‍♂️ Jednostavno je nerealno očekivati da trenutna situacija u svijetu ne utiče i na ovo takmičenje i ljude koji ga prate i učestvuju u njemu. Ljudi su ljuti i izrevoltirani.

Ne znam, u ovom ratu su mi sve strane ogavne i jedino mi je zao civila. Iran je devedesetih finansirao mudzahedine na nasim prostorima, SAD je zlo samo po sebi, koji je takodje prodavao oruzje teroristickim organizacijama a Izrael je siva eminencija vekovima i seje zlo i kamatari. Mislim da bilo kakvo donosenje zakljucaka i biranje strane moze biti samo kontraproduktivno, a sve strane u ratu su mi jezivo odvratne.

Ima pravo na stav, ali u godini kada je situacija i više nego napeta zbog cele situacije, trebalo bi se uzdržavati od ovakvih ekcesa i provokacija. Bespotrebno je napravio sebi anti reklamu, ali ok, svakako sumnjam da će se odraziti na rezultat, dramu pravi isključivo fandom.

Pa ne moramo birati strane, činjenica da Iran ne učestvuje na evroviziji, a da Izrael diktira njen tempo i da će je u krajnosti urušiti tako što će se sve svesti na strepnju da li će pobediti ili ne.

Uništili su 2024. koja bi bila jedna od najboljih ikada, uništili su i 2025., uništiće se i ova koja je već uništena pošto većina kvalitetnih izvođača neće da učestvuje u ovim kerefekama pa je kvalitet pesama vidno slabiji.

Nema šta da se biraju strane, jedini način na koji ovo fakmičenje može povratiti legitimetet je ako izbace Izrael zauvek, a oni sami nek se snalaze kako će sa Azijom / Afrikom / Bliskim Istokom / kim god, sam pao sam se ubio. Niko ih nije terao da dolaze u središte dešavanja

Back