dk Danska 2026: Søren Torpegaard Lund - Før Vi Går Hjem

Bravo za top 10, zasluženo naravno, eto malo se trgnuli konačno, 2 finala zaredom, neka nastave tako

On je meni nekako jeziv sa svom tom šminkom. Plasman svakako zaslužen

Lepo što su izašli iz crne rupe, konačno. Kada sve sagledam, plasman je realan. Bio je standardno dobar, ali su ga uje**li sa redosledom nastupa, 11. mesto tvt-a govori dovoljno u prilog toj činjenici.

Nažalost, mislim da će za Dance ovo biti izutetak od pravila i da će nastaviti gde su stali, nadam se da grešim

I ovde je plasman realan, čak možda i bolji od zasluženog. Od starta mi je bilo jasno da ovde nema govora o nekoj potencijalnoj pobedi, pesma nepamtljiva, na danskom, ni gram nekog pobedničkog vajba niszm osetio. Jedino što nastup valja i on kao performer. Tako da ga redosled nije oštetio u pohodu na pobedu jer je i u polufinalu slabo prošao za favorita.

Po meni realan i zasluženi plasman. Tek mi je sada, tokom ove nedelje donekle legla pesma. Odličan je performer i pesma je prilično originalna.

On je sam nekako problematičan, a izgleda da je pomogla ona poruka Hamasu sa laptopa jer mu je izraelski žiri dao desetku. 😖

Ja nekako sad vise volim ovu pesmu nego pre evrovizije, a najvise mi je kliknulo u areni, bas je zvucalo i izgledalo dobro, sto nisam ocekivao jer je ovo realno televizijski nastup, ali eto, iako mi je bio dobar i pre (mada sam smatrao da ga fanovi precenjuju, nije mi bilo realno da ovakva pesma bude ukljucena u konverzaciju o pobedi), sad mi se svidja jos vise i zelim da ga ubacim u top 5, a nemam mesta 😂

Kod mene je pjesma ja mislim kliknula i prije finala, ali sad baš dobija pažnju. Koliko god mi je drago zbog pobjede Bugarske iskreno ova pjesma mi zvuči ipak dosta kvalitetnije i skuplje od Bangarange. Ne iznenađuje me da je bolje prošao kod žirija nego Finska, od početka mi je djelovao kao bolji paket za žiri. Mislim da redni nastup u finalu nije nužno uništio šanse za pobjedu jer i u polufinalu publika nije nešto otkinula na ovo, bio je čak 7-i.

Back