Eegor

Miloš

Starešina foruma
Staff member
Administrator
OGAE član
Učesnik Pesme za Evroviziju 2023, Eegor, objavio je novu pesmu "Babalao". Muziku i tekst potpisuje Eegor, dok su aranžman uradili Milan Novaković Lane i Marko J. Kon.

"Sam naziv pesme govori o harizmatičnom alfa muškarcu koji kod drugih muškaraca izaziva divljenje kroz prepoznavanje ispunjenja njihovih sopstvenih fantazija i ciljeva o uspehu i moći. U nedostatku pravih uzora i moralne ili duhovne vertikalne hijerarhije svetosti, babalao postaje žrtveno jagnje koje krunišu, uzdižu, i u isti mah stavljaju u nepovoljan položaj, pozdravljajući ga kao sopstvenog mesiju i po dogovoru ignorišući njegove mane, sve dok god mu je blistava kruna na glavi. Žene sa druge strane, ne mogu da ostanu ravnodušne na njegov statusni šarm i oreol uspeha. Privlači ih i uvažavanje drugih muškaraca prema njemu, iako je prepun mana, tako da i one u nedostatku adekvatno formiranog vrednosnog suda o dobrom muškarcu bivaju samo obmanute i najčešće loše završavaju u kontaktima sa nekim čak i manjim babalaovima, a koji sadrže makar i odbljesak slave o kojoj se sanja, a koja je samo perfidna zamena za usađenu potrebu ka duhovnoj slavi Carstva Nebeskog koje nije najavljeno, već je davno obznanjeno i ostvaruje se sada i danas. Za tu slavu ima smisla napraviti žrtvu." - Eegor.​

Treba da se slavi Carstvo Nebesko, a ne žrtveno jagnje u vidu babalaa. :D

Dragi forumovci pozivam Vas na koncert grupe Hasima u klubu Dim u sredu 23.Oktobra. Posle koncerta Eegor će imati interaktivni performans "Kultura i Umetnost u Srbiji". Mislim da će Vam biti jako zanimljivo da čujete i da učestvujete u performansu. Evo snimka iz Kesićeve emisije od pre par dana i najave za koncert na FB event-u. Nastup Hašime kod Kesića FB EVENT

Da je ovako nešto preneo na scenu na PZE, imao bi veće šanse za bolji rezultat, ako ne i pobedu

Da je ovako nešto preneo na scenu na PZE, imao bi veće šanse za bolji rezultat, ako ne i pobedu
Ne bih jer bi sve jedno ljudi sa RTS-a meni kao i sada rekli da su manipulisali glasovima i publike i zirija da ispadnem. Rekli su da je to zato što sam spomenuo da je došlo do kvara u produkciji i da su im to svi zamerili i da su me kaznili. Nema slobode govora u državnim institucijama, a ja neću da se prilagođavam podjarmljenim robovima.

Kakva pesmetina. Steta sto on overthinkuje sve, da je dao nekom drugom da je izvodi ovo je moglo da pobedi cak i Lavinu.

Ja ne mogu da poverujem da bi bilo ko iz RTS došao i rekao nekom učesniku "e namestili smo da ne uđeš u finale" meni je to presmešno lol

Prvo, svega 2 ljudi zna ko je u žiriju i ne može bilo ko da dođe i da ti tako nešto kaže.

Drugo, RTS ne broji SMS glasove već Cometrade i ne može ti neko oduzeti određen broj glasova publike.

Da je Olja ovde već bi tužba pala.

Msm sad da me niko ne shvati pogrešno, istovremeno jeste čudno da ti neko dođe i kaže to u lice, kao prosto tako ne bi niko postupio, a ako jesu onda respect, jer na kraju dana, imali su muda da kažu. Mada je teško običnom čoveku poverovati u to, jer liči na filmove sa zlim akterima.

S druge strane, ja znam i svesna sam da se u show biznisu dešava sve i svašta i sa te strane me opet to ni ne čudi i mogu da poverujem vrlo lako u to. Niti mi Eegor deluje kao neko ko bi išao naokolo i lagao, jer koji će mu to? Ispao je i šta sad, očigledno ga boli neka nepravda, i ja verujem u to iskreno. Verujem da ima nekih penala.

Mislim da je neka istina na pola puta, ali da ne može nikad biti do kraja rečena, jer nije u interesu nijedne strane.

Back